Millenicom nasıldır?

Hüseyin kenan

Centipat
Yani millenicom'a başvurdum. 100 mbps normal de Türk Telekom 50 mbps kullanıyordum beni pişman eder mi çekmesi? Nasıl altyapı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani daha profesyonel bir hizmet almak istiyorsanız tabikide TürkNet derim örneğin şöyle bir kandırmacası var millenicomun işte kurulum ücreti almıyoruz ama 1 yıl dan önce iptal ederseniz kurulum ücretini sizden alırız diyorlardı hala öyle mi bilmiyorum.

Ayrıca TürkNet de kampanya açısından daha zengin, kod ile üyelikte ilk ay ücretsiz daha sonra davet ettiğin kişi başına +1 ay ücretsiz kullanıyorsun 12 ay peşin ödeme yapabiliyorsun ve indirimli kullanabiliyorsun iptal ettiğinde de artan günlerin parasını geri alabiliyorsun.

Yani daha profesyonel bir hizmet almak istiyorsanız tabii ki de TurkNet derim örneğin şöyle bir kandırmacası var Millenicom'un işte kurulum ücreti almıyoruz ama 1 yıldan önce iptal ederseniz kurulum ücretini sizden alırız diyorlardı hala öyle mi bilmiyorum.

Ayrıca TurkNet de kampanya açısından daha zengin, kod ile üyelikte ilk ay ücretsiz daha sonra davet ettiğin kişi başına +1 ay ücretsiz kullanıyorsun 12 ay peşin ödeme yapabiliyorsun ve indirimli kullanabiliyorsun iptal ettiğinde de artan günlerin parasını geri alabiliyorsun.

TurkNet'e gecicektik ama kafasına göre zam yapıyormuş herkes şikayetciymis doğru mu?

TurkNet'e gecicektik ama kafasına göre zam yapıyormuş herkes şikayetciymis doğru mu?

Kafasına göre zam derken gerektiği zamanlarda evet zam yapıyorlar örneğin en son zam temmuz 2024'te gelmişti yani bu sene yıl başında zam yapmadılar. Taahhütsüz olduğu için sadece TurkNet değil bütün sağlayıcılar zam yapıyorlar. Hele ki TurkNet zam koyduktan sonra hepsi zam koyuyorlar.

Ha bu arada zamdan etkilenmemek için de 12 aylık peşin ödeme yapabiliyorsunuz ve 500TL yerine 12 aylık dönemi 470TL'den faturalandırıyorlar ve 6 aya kadar da taksit yapıyorlar. Ha bir de kesinlikle şikayetçi olan yok bu bilgiyi size kim verdiyse emin olun kendisi TurkNet kullanmıyordur ya da altyapısı çok kötü olduğu için suçu TurkNet'e atıyordur ben iki evimde de TurkNet kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı