Millenicom paket kaybı neden olur?

cegovera

Hectopat
Daha fazla  
Akşam 18.00 civarından beri Valorant'ta paket kaybım %30'un altına düşmüyor. Sesli sohbet uygulamalarındaysa sesler de kopma ve robotikleşme oluyor. Firmaya ulaşmaya çalıştığımda yalnızca hazır mesaj gönderiyor.

WhatsApp dan mı yazıyorsunuz? Hafta içi bir gün numaralarını aradığınızda gün içersinde tekrar ararlar. Ekip falan gönderebilirler.

Merhaba ben de Millenicom kullanıyorum ve cuma gecesi 10-11 sularinda internet 1 saatligine gitti ve tekrar geldi ondan sonra FiveM'e girememeye başladım ve Discord Valorant da sesler gitmeye basladi siz bir cozum bulabildiniz mi?

Merhaba ben de Millenicom kullanıyorum ve cuma gecesi 10-11 sularinda internet 1 saatligine gitti ve tekrar geldi ondan sonra FiveM'e girememeye başladım ve Discord Valorant da sesler gitmeye basladi siz bir cozum bulabildiniz mi?

Maalesef halen bulamadım. Araştırıp baktığımda herkes aşırı şikayetçi bu konudan. Saatlerdir hiçbir şekilde skype/valorant gibi uygulamalar da kaliteli bir şekilde kullanım sağlayamıyorum.

WhatsApp'dan mı yazıyorsunuz? Hafta içi bir gün numaralarını aradığınızda gün içerisinde tekrar ararlar. Ekip falan gönderebilirler.

Normalde bugün çalışıyorlar diye biliyorum. Akşamdan beri hiçbir şekilde ulaşım sağlayamadım arama/mesaj şeklinde denedim lakin nafile.

Eğer talep oluşturduysanız pazartesi günü genelde tekrar arıyorlar. Cumartesi gününde aradığımda bana dönüş yapmayıp pazartesi sorunu hallettiler. Maalesef beklemekten başka çare yok gibi.

Merhaba bendede aynı şekilde cs2 ve valorant da aşırı paket kaybı mevcut oyunları oynayamıyorum müşteri hizmetleriyle konuştum ama paket kaybının ne olduğuyla alakalı bir fikri yok modemi yeniden başlattırdı bir şeyler yaptı ama hiçbir değişiklik yok.

Konunun çözüleceği yok arkadaşlar. Daha uygun bir fiyata ve yüksek hıza Superonline'a geçtim.

Bende de ayni 2 gundur, LoL, FC 25, Discord her yerde paket kaybi var, pingde sıkıntı yok ama paket atliyor, parazit vs. berbat durumda, cozum bulan olursa yazsin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…