Millenicom paket kaybı neden olur?

ben de 2 3 gündür aşırı paket loss sorunu yaşıyorum. cs2 de adamlar ışınlanıyor. millenicom a destek kaydı açtım 15 saniyede otomatik "sorun yok" mesajı geldi. talebi tekrar açtım. sorun kısa sürede çözülmezse aboneliği iptal edeceğim.
millenicom kullanıcısıyım dünden itibaren valorany oynayamıyorum packet loss %50 atlına hiç düşmüyor. Abone numaram ile aradığımda açmadılar fakat abone olmayan numara ile aradığımda saniyesinde müşteri hizmetlerine bağladılar sorunumu anlattım "modeminiz yorulmuş dinlenmesi gerekiyor dedi hanımefendi" :d

millenicom kullanıcısıyım dünden itibaren valorany oynayamıyorum packet loss %50 atlına hiç düşmüyor. Abone numaram ile aradığımda açmadılar fakat abone olmayan numara ile aradığımda saniyesinde müşteri hizmetlerine bağladılar sorunumu anlattım "modeminiz yorulmuş dinlenmesi gerekiyor dedi hanımefendi" :d
ya ordakilere bu sorunu anlatamazsın ben arayıp "paket loss var" dediğimde internetiniz yavaş mı filan diyordu. klasik modem aç kapa yaptırdılardı :))

Ben de cozum bulamadim maalesef, musteri hizmetleri genel bir sorun var giderilmeye calisiyor diyor. Modemi resetlettiler ama nafile.

Millenicom da Türk Telekom altyapısını kullanıyor acaba Türk Telekom dada aynı sorun var mı?

Henüz Türk Telekom kurulum işlemleri tamamlanmadı ancak sanmıyorum.

Bende de paket kaybı var. CS2'de ban yedim bunların yüzünden.

İşlemci yükselttim 2 gün önce. Oyunlarda test etme imkanı bulamadan karakter ışınlana ışınlana gidiyor. Aldığım işlemcinin hevesi de kursağımda kaldı sağ olsunlar. Yarın Turknet geçeceğim büyük ihtimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı