Millenicom paket kaybı neden olur?

Eğer talep oluşturduysanız pazartesi günü genelde tekrar arıyorlar. Cumartesi gününde aradığımda bana dönüş yapmayıp pazartesi sorunu hallettiler. Maalesef beklemekten başka çare yok gibi.
Hocam arıza kaydınız oluşturdu falan dediler sonra bi sorununuz yok dediler bugün belki düzelir diye aramadım hala aynı yarın arayacağım ping arada bi yükseliyor bazen net gidiyor birkaç dakikalığına oyun oynayamiyorum bari bir şeyler izleyim diyorum onda da o 1-2 dakikada soğuyorum 100 Mbps olan paketim 120 falan gelirken şuan 9-12 Arası geliyor hayır önceki günde televizyoncu geldi kablolarla falan oynadı interneti takmayı unutmuş tekrar çıkıp taktım onla alakalı falan mı diye düşünüyorum bide

Hocam arıza kaydınız oluşturdu falan dediler sonra bi sorununuz yok dediler bugün belki düzelir diye aramadım hala aynı yarın arayacağım ping arada bi yükseliyor bazen net gidiyor birkaç dakikalığına oyun oynayamiyorum bari bir şeyler izleyim diyorum onda da o 1-2 dakikada soğuyorum 100 Mbps olan paketim 120 falan gelirken şuan 9-12 Arası geliyor hayır önceki günde televizyoncu geldi kablolarla falan oynadı interneti takmayı unutmuş tekrar çıkıp taktım onla alakalı falan mı diye düşünüyorum bide
Olabilir belki bir sıkıntı olmuştur kablolarla ilgili. Biraz müşteri hizmetlerini darlamanız lazım yani benim de hız sorunum vardı bildiğin 8 m/bit alıyordum. Direkt aradım kayıt falan oluşturdum. Ayrıca hızlı gelebilir misiniz tarzı şeyler dedim aciliyetim var diye cuma günü aramıştım. Pazartesi günü hemen halledildi şu an istediğim hızı alıyorum. Bir bakmalarında fayda var sizin kablolara falan. Ama bazen çok bekletiyorlar ona yapacak bir şey yok ama sizin sorununuzu çözmek zorundalar. Sorun varsa direkt arayın beklemeyin hemen gelsinler yapsınlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı