Millenicom paket kaybı neden olur?

Bu ne zaman çözülecek acaba kac gundur bu sekil de onu gectim VPN'siz falan FiveM'e giremiyorum.

Bende aynı sorundan şikayetçiyim ve gerekli yerlere şikayet talebi oluşturacağım 04.01.2025 tarihinde başladı normal indirme hızımda bir sorun yok fakat valorant vb oyunlar paket kaybı var çok fazla oynanmıyor. Ping değerlerim normal fakat paket kaybım var…

Aynı sorun bende de var...
Güncelleme: Türk Telekom fibere geçtim arkadaşlar üstelik hemen hemen aynı fiyat ve daha yüksek hız. Ucuz diye Millenicom'a geçmiştim ama ucuz etin yahnisi yenmiyormuş.

Son düzenleme:
Güncelleme: Türk Telekom fibere geçtim arkadaşlar üstelik hemen hemen aynı fiyat ve daha yüksek hız. Ucuz diye Millenicom'a geçmiştim ama ucuz etin yahnisi yenmiyormuş.
Bende Türk Telekom Fibere geçmeyi düşünüyorum lakin 100 mpbs fiber son 12 ay 600 TL daha uygunu var mıdır pahalı geldi açıkcası

Bende Türk Telekom fibere geçmeyi düşünüyorum lakin 100 Mbps fiber son 12 ay 600 TL daha uygunu var mıdır pahalı geldi açıkçası.

Hocam milleniceom zaten 3 ayda bir zam yapıyor hemen hemen aynı ücreti odeyeceksiniz. Netspeed daha ucuz ama onda fiber olur mu bilmiyorum bir bakın.

Yarın Türk Telekom ile iletişime geçeceğim.

Konunun çözüleceği yok arkadaşlar. Daha uygun bir fiyata ve yüksek hıza Superonline'a geçtim.

Millenicom bana Türk Telekom modemi vermişti Superonline'a geçince bu modemden mi devam ettiniz yoksa yeni bir modem ile mi?

Son düzenleme:
Aslında Turkcell çok daha uygun fiyatlı lakin bende Türk Telekom modemi var acaba Turkcell'e geçersem yeniden bir modem kurulumu ve modem ücreti olur mu büyük ihtimal Turkcell'e geçeceğim.

Yarın Türk Telekom ile iletişime geçeceğim.

Millenicom bana Türk Telekom modemi vermişti Superonline'a geçince bu modemden mi devam ettiniz yoksa yeni bir modem ile mi?
Sizin tercihiniz hocam modem.

Millenicom da Türk Telekom altyapısını kullanıyor acaba Türk Telekom dada aynı sorun var mı?

ben de 2 3 gündür aşırı paket loss sorunu yaşıyorum. cs2 de adamlar ışınlanıyor. millenicom a destek kaydı açtım 15 saniyede otomatik "sorun yok" mesajı geldi. talebi tekrar açtım. sorun kısa sürede çözülmezse aboneliği iptal edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…