Millenicom VDSL pakete geçiş

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Bugün bir mail aldım(ekte verdim). Daha önceden VDSL altyapı gelmesi için başvuruda bulunmuştum. Bu maili aldıktan sonra Millenicom müşteri hizmetlerini aradım ve bu mailin VDSL altyapı ile ilgisi olup olmadığını sordum. Bana VDSL altyapı başvurusu yaptığım için bu mailin geldiğini ve çalışma tamamlandıktan sonra VDSL pakete geçiş yapabileceğim söylendi. Sizce ne kadar doğru? İnanmalı mıyım? Mümkünse bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yanıt bekliyorum. Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• ek.PNG
    ek.PNG
    19,5 KB · Görüntüleme: 88
Dostum bu biraz üzücü olabilir ama bu mail genel çaplı altyapı çalışması oluyor bana bazen geliyor hatta SMS atıyorlar normal şartler altında arzayı dahi düzeltmeyen TT ekipleri kaldı ki altyapı çalışması yapsın inanması oldukça güç geliyor değil mi :D neyse bu tarz mailler ve SMS'ler dediğim gibi bana da geliyor ve hala hızım 5Mbps ve şunu da ayrıca belirtmek isterim ki VDSL altyapıya geçiş yapman için yanlış bilmiyorsam bu kadar kısa süreli bir çalışma olmaz daha uzun süren bir çalışma aralığı olması gerekiyor son olarak şunu da eklemem gerekiyor eğer şehir merkezinde yaşamıyorsan hzılı internet konusunda pek ümidin olmasın bence kendimden biliyorum kaldı ki şehir merkezinde yaşayı hala daha 8MBPS-16Mbps kullanan dostlarım var ve sayısı da hiç azımsanacak gibi değil yani uzun lafın kısası şu an VDSL için pek bir şey görünmüyor daha detaylı bilgi için geri mail atıp ulaşabilirsin.

Dostum bu biraz üzücü olabilir ama bu mail genel çaplı altyapı çalışması oluyor bana bazen geliyor hatta SMS atıyorlar normal şartler altında arzayı dahi düzeltmeyen TT ekipleri kaldı ki altyapı çalışması yapsın inanması oldukça güç geliyor değil mi :D neyse bu tarz mailler ve SMS'ler dediğim gibi bana da geliyor ve hala hızım 5Mbps ve şunu da ayrıca belirtmek isterim ki VDSL altyapıya geçiş yapman için yanlış bilmiyorsam bu kadar kısa süreli bir çalışma olmaz daha uzun süren bir çalışma aralığı olması gerekiyor son olarak şunu da eklemem gerekiyor eğer şehir merkezinde yaşamıyorsan hzılı internet konusunda pek ümidin olmasın bence kendimden biliyorum kaldı ki şehir merkezinde yaşayı hala daha 8MBPS-16Mbps kullanan dostlarım var ve sayısı da hiç azımsanacak gibi değil yani uzun lafın kısası şu an VDSL için pek bir şey görünmüyor daha detaylı bilgi için geri mail atıp ulaşabilirsin.

Ama benim durumum biraz özel. Yaklaşık 2 yıldır bulunduğum bölgede saha dolabı mevcut fakat bağlı olmam gereken saha dolabına bağlı değilim. Bulunduğum sokağın bir kısmına VDSL altyapı kısa bir zaman önce gelmiş. Zaten öyle bir konumdayım ki 100-150 metre ilerisi ve sonrasında tamamen VDSL altyapı mevcut. Tam benim oturduğum bölgenin başlangıcı ve sonrasında yok. Şimdi benim bulunduğum bölgeye de geldiğini düşündüğüm için sorayım dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı