Millenicom vs Turkcell Superonline

Keremmxo78

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, alt yapım maksimum 100 Mbps ve aşağıdaki iki kampanya arasında kaldım. Normalde TurkNet istiyordum ama bazı sebeplerden dolayı vazgeçtim. Sizce bu iki kampanya arasında hangisi daha mantıklı olur?

İlk görsel Millenicom'a ait ve fiyatı 300TL nedense 200TL daha ucuz. O yüzden biraz kafa karıştırdı. Ayrıca "kurulum farklı operatörlerden geçişte ücretsiz" derken direkt olarak modemi kurulumu vs. onlar karşlıyor değil mi?

İkinci görsel ise Turkcell Superonline'a ait. O ise 500TL ve 3 ay YouTube Premium ücretsiz. Onların modem kurulum ücreti alıp almadığını bilmiyorum. Gidip ortalama 2000 TL modeme para ödemek istemiyorum.

Bunlar göze alındığında hangisi daha mantıklıdır sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    35,7 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    74,2 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar merhaba, alt yapım maksimum 100 Mbps ve aşağıdaki iki kampanya arasında kaldım. Normalde TurkNet istiyordum ama bazı sebeplerden dolayı vazgeçtim. Sizce bu iki kampanya arasında hangisi daha mantıklı olur?

İlk görsel Millenicom'a ait ve fiyatı 300TL nedense 200TL daha ucuz. O yüzden biraz kafa karıştırdı. Ayrıca "kurulum farklı operatörlerden geçişte ücretsiz" derken direkt olarak modemi kurulumu vs. onlar karşlıyor değil mi?

İkinci görsel ise Turkcell Superonline'a ait. O ise 500TL ve 3 ay YouTube Premium ücretsiz. Onların modem kurulum ücreti alıp almadığını bilmiyorum. Gidip ortalama 2000 TL modeme para ödemek istemiyorum.

Bunlar göze alındığında hangisi daha mantıklıdır sizce?

Superonline öneririm.

Kampanya detaylarında yazıyordur iyi oku. Türk Telekom'dan Superonline'a geçerken modem ucreti almamıştı benden.

Yani kurulum ücretsiz ama modemi ben kendim mi alıyorum. Anlayamadım ama?

Sağlayıcılar modemden para alır ama bunu faturaya bölerek yansıttıkları için fark etmezsiniz. Superonline kullanıyorum, mh ulaşmak kolay ama fiyatlar bence gereksiz yüksek.

Şu an Türk Telekom kullanıyorum 50Mbps internete 500TL ödüyorum. Aynı fiyata 100Mbps bir internet var. Sonuç olarak bakıldığında daha mantıklı değil mi geçmem?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    8,3 KB · Görüntüleme: 39
Yani kurulum ücretsiz ama modemi ben kendim mi alıyorum. Anlayamadım ama?

Superonline gelip kurulum yapıyor ve modemi de kuruyor. Kağıt falan imzalatıyorlardı eskiden. Sonra onun ücreti varsa faturaya yansıtılıyor. Yani orada görünen fiyat muhtemelen her şey içinde olan fiyattır.

Şu an Türk Telekom kullanıyorum 50Mbps internete 500TL ödüyorum. Aynı fiyata 100Mbps bir internet var. Sonuç olarak bakıldığında daha mantıklı değil mi geçmem?

Eh tabii, 50'ye 500 öderken mantıklı.

@DNA biraz çalkantılı cevap verince kafam karıştı :D. Peki TurkNet'i önerir misin? Dediğim gibi bazı sebeplerden dolayı direkt olarak elemiştim ama eğer gerçekten Turkcell'den daha iyi dersen tekrar bir düşünebilirim.

@DNA biraz çalkantılı cevap verince kafam karıştı :D. Peki TurkNet'i önerir misin? Dediğim gibi bazı sebeplerden dolayı direkt olarak elemiştim ama eğer gerçekten Turkcell'den daha iyi dersen tekrar bir düşünebilirim.

Hayatım boyunca tek Turk Telekom ve Turkcell denediğim için Turkcell > Turk Telekom diyebilirim anca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı