Millenicom vs. TurkNet vs. NetSpeed

Edit: Ben ISS seçene kadar 2 günde 4 ay beklediğim port gitti. Bir 4 ay sonra daha konu açarım o zaman görüşürüz yorumlarınız için teşekkürler.
İşte bunu yapmayacaksınız hocam, umarım bu da kulağınıza küpe olur. Zaten üç sağlayıcı da taahhütsüz idi, üçünden birini seçip hemen başvurunuzu yapacaktınız ve abone olacaktınız. Eğer hizmetini beğenmezseniz diğer 2 ISS'den birine geçiş yapacaktınız. Umarım yakın zamanda size port sağlanır.

İşte bunu yapmayacaksınız hocam, umarım bu da kulağınıza küpe olur. Zaten üç sağlayıcı da taahhütsüz idi, üçünden birini seçip hemen başvurunuzu yapacaktınız ve abone olacaktınız. Eğer hizmetini beğenmezseniz diğer 2 ISS'den birine geçiş yapacaktınız. Umarım yakın zamanda size port sağlanır.

Hocam bizim taahhüt bitti bitecek şu an TurkNet'e geçsem boş port olduğu zaman beni arasalar olur mu? ya da NetSpeed?

Hocam bizim taahhüt bitti bitecek şu an TurkNet'e geçsem boş port olduğu zaman beni arasalar olur mu? ya da NetSpeed?
Yani olabilir hocam ancak TT'deyken boş port daha kolay çıkartabilirsiniz. Farklı bir ISS'deyken boş port kolay beri çıkmayacaktır ancak TT'de olduğunuzda siz sırf onların müşterisisiniz diye, dolaba ilave port bile eklerler sizin için. Bu arada TT kullanıyordunuz dimi? VDSL talep edin boş port talep edin misal, arıza kaydı falan açtırın. Size VDSL port verdiklerinde de başka ISS'ye geçiş yapın :D Port gelene kadar TT'de taahhütsüz devam edin, port geldikten sonra ISS değiştirin.

Yani olabilir hocam ancak TT'deyken boş port daha kolay çıkartabilirsiniz. Farklı bir ISS'deyken boş port kolay beri çıkmayacaktır ancak TT'de olduğunuzda siz sırf onların müşterisisiniz diye, dolaba ilave port bile eklerler sizin için. Bu arada TT kullanıyordunuz değil mi? VDSL talep edin boş port talep edin misal, arıza kaydı falan açtırın. Size VDSL port verdiklerinde de başka ISS'ye geçiş yapın :D port gelene kadar TT'de taahhütsüz devam edin, port geldikten sonra ISS değiştirin.

Hocam şu an Superonline kullanıyorum uydudan geliyor ADSL galiba. Ama daha önce TT de 24 Mbps paketi kullanıyordum. Dediğinizi nasıl yapacağım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı