Millenicom'a Geçilir mi?

Arda Aydoğar

Hectopat
Şu anda Türk Telekom kullanıyorum ve taahhüt üm bitmek üzere. İnternet sağlayıcımı değistirmek istiyorum. TürkNet ve Millenicom arasında kaldım ama bana Millenicom daha uygun geldi. Forumlara baktığım zaman sıkıntı çeken de çok memnun olanda çok. Geçsem başım ağrır mı?

Şu anda Türk Telekom kullanıyorum ve taahhüt üm bitmek üzere. İnternet sağlayıcımı değistirmek istiyorum. TürkNet ve Millenicom arasında kaldım ama bana Millenicom daha uygun geldi. Forumlara baktığım zaman sıkıntı çeken de çok memnun olanda çok. Geçsem başım ağrır mı?

Millenciom un muşteri hizmetleri pek iyi degil ayni sekilde TürkNet'inde iyi degil fakat internet hizi vs. TürkNet daha iyi gibi gorunuyor.

9 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım lakin bu sizin sorun yaşamayacağınız anlamına gelmez.

Hocam hala geçiş yapmadıysanız Millenicom öneririm. Ben netspeed'ten millenicom'a geçiş sağladım. Şu konuma da göz atabilirsiniz isterseniz. Ayrıca konudaki kod ile 1 ay da ücretsiz kullanabilirsiniz. Sorunuz olursa yine yardımcı olurum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı