Millenicom'a geçilmeli mi?

exababy

Kilopat
Millenicom'a geçmeli miyim? Şu an Kablonet kullanmaktayım, Ocak ayının 20'sinde taahhütümüz bitiyor ve paketimiz 94 TL oluyor. 25 Mbps akıllı sınırsız kullanmaktayım. Akşamları saat 7'den sonra saat 12'ye kadar hızım 10 Mbps oluyor ve yaklaşık 2 yıldır kullanıyoruz, kesilme gibi problem yaşamadık.

Millenicom altyapısına baktığımda binamızda Superonline alt yapısı olduğunu ve 100 Mbps fiber hız alabildiğimizi söyledi. Fiyatı da 104.90 TL.

TurkNet geçmek istediğimde binamızda Türk Telekom'a ait olan bir altyapı yok.

Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Millenicom, Türk Telekom ADSL-VDSL-Fiber ve Superonline Fiber altyapısı kullanıyor hocam. Binanızda Türk Telekom Fiber ya da Superonline Fiber varsa geçin, onun dışında ADSL-VDSL ise bulaşmayın. Kablonet'de takılın.

Millenicom'a geçmeli miyim? Şu an Kablonet kullanmaktayım, Ocak ayının 20'sinde taahhütümüz bitiyor ve paketimiz 94 TL oluyor. 25 Mbps akıllı sınırsız kullanmaktayım. Akşamları saat 7'den sonra saat 12'ye kadar hızım 10 Mbps oluyor ve yaklaşık 2 yıldır kullanıyoruz, kesilme gibi problem yaşamadık.

Millenicom altyapısına baktığımda binamızda Superonline alt yapısı olduğunu ve 100 Mbps fiber hız alabildiğimizi söyledi. Fiyatı da 104.90 TL.

TurkNet geçmek istediğimde binamızda Türk Telekom'a ait olan bir altyapı yok.

Sizce ne yapmalıyım?
Hocam ben 14 aydır TT altyapısında Millenicom kullanıyorum, genel anlamda memnunum.
Her zaman söylerim: altyapı sahibinden değil de alternatif firmalardan hizmet almak isteyenler için bence en önemli kriter, bir sıkıntı çıktığında karşıda muhatap alınabilecek canlı bir insan bulabilmek. Yani müşteri hizmetlerinin yeterliliği. Ben Millenicomun müşteri hizmetlerini çok beğeniyorum. Bazıları pek bilgili olmasa da hepsi ilgili davranıyor, sorunu çözmek için uğraşıyorlar. Birkaç ay önce gece saat 01.00 civarı aradım ve müşteri temsilcisine bağlandım. Gecenin birinde bana yardımcı olmaya çalıştılar.
Bunun haricinde VDSL'den fibere geçiş yaptığımda internet kesintisi yaşamadan nakil gerçekleştirdiler. Şimdi de fiber altyapıda olduğum için hiçbir problemim yok zaten.
Hem taahhüt konusunda da müşteriyi rahat bırakıyorlar. Ne Turknet gibi taahhütsüz bırakıyor ve istediği zaman zam yapıyor ne de TT veya Superonline gibi taahhüt şartı koşuyor. Sabit fiyat garantisi isterseniz taahhüt verebilirsiniz.
Taahhütsüz abonelik daha iyiymiş gibi görünse de mevcut ekonomik şartlar göz önüne alındığında taahhüt daha avantajlı gibi duruyor. Yılbaşından sonra büyük zamlar bekliyor bizi :/

Bu doğrultuda Millenicom, denenmeye değer bir firma. Şuraya referans kodumu da paylaşayım ki geçmeyi düşünürseniz ikimize de birer ay ücretsiz internet hakkı verilsin. Başvuru yaparken bu kodu söylerseniz ikimiz de birer ay ücretsiz internet hakkı kazanıyoruz. Sonrasında siz de kendinize özel bir kod isteyip o kodla üye olanlara ve kendinize birer ay ücretsiz internet hakkı kazandırabilirsiniz.
KOD: B515951A

Siz alt yapınızı buradan sorgulayın bakalım gercekten 100 Mbps vere biliyorlar mı?
1640682473282.png

görünüyor ama biz turk telekom alt yapısı değilde superonline alt yapısı vericekler.
Fixnete bakabilirsin
1640682573113.png

Netspeed tercih edilir, öyle küçük sağlayıcılar çok patlıyor.
netspeed alt yapı yok hocam tt alt yapısı olmadığı için alamıyorum
Millenicom, Türk Telekom ADSL-VDSL-Fiber ve Superonline Fiber altyapısı kullanıyor hocam. Binanızda Türk Telekom Fiber ya da Superonline Fiber varsa geçin, onun dışında ADSL-VDSL ise bulaşmayın. Kablonet'de takılın.
kablonet an itibariyle iptal ettirdim teknik destek ile konuştum port sorunu varmış keşke iptal ettirmeden önce söylenseydi.

Eki Görüntüle 1253938
görünüyor ama biz turk telekom alt yapısı değilde superonline alt yapısı vericekler.

Eki Görüntüle 1253941

netspeed alt yapı yok hocam tt alt yapısı olmadığı için alamıyorum

kablonet an itibariyle iptal ettirdim teknik destek ile konuştum port sorunu varmış keşke iptal ettirmeden önce söylenseydi.
Sorun yok, VodafoneNet alın hocam daha ucuz ve Kablo TV hediyeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı