Millenicom'da fazla fatura çıkıyor

emoji_bey

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Birkaç ay önce yazlıkta kullanmak için 1 aylık internet paketi satın almıştım. O dönem de problem yaşamıştım ama bir şekilde kullanıp iptal ettim ve kuruluma gelen arkadaşın talimatlarına göre modem iadesini yaptım. 15 gün sonra ise 3000 TL'lik faturam olduğunu söyleyen bir mesaj aldım. Ben de müsteri hizmetlerini aradım ve iadenin eksik gerçekleştiği ve GPON cihazının iadesinin yapılmadığını söyledi. Normalde GPON cihazını iade ederdim ama kurulumu yapan arkadaş beni o kadar net bir şekilde uyardı ki sakın iade etme diye ben de göndermedim cihazı. Hatta kutusunu kendisi çöpe attı. Şu anda gecikme zammı da gelmeye başladı. Tüketici hakem heyeti olaylarını da hiç bilmiyorum, çok uğraştırır mı ya da bir sonuç çıkar mı oradan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam GPON'u neden iade etme der ki? Turşusunu mu kuracaksınız…

Geçmiş olsun THH'ye başvursanız da teknisyenin sözlü beyanını nasıl kanıtlayacaksınız? Bence firma ile iletişime geçip tekrar yollamaya çalışın, kutusu şart değil küçük bir kutuya koyup içerisinde bilgilerinizin yazdığı bir Kağıt eklemeniz yeterli olur. Firmadan tekrar kargo numarası isteyin.

Hocam GPON'u neden iade etme der ki? Turşusunu mu kuracaksınız…

Geçmiş olsun THH'ye başvursanız da teknisyenin sözlü beyanını nasıl kanıtlayacaksınız? Bence firma ile iletişime geçip tekrar yollamaya çalışın, kutusu şart değil küçük bir kutuya koyup içerisinde bilgilerinizin yazdığı bir Kağıt eklemeniz yeterli olur. Firmadan tekrar kargo numarası isteyin.
İade etme süresi 14 günmüş beni 15. günde bilgilendirdiler. Ben zaten göndermeyi teklif ettim ama reddettiler. Ücreti ödemeli miyim yani?

İade etme süresi 14 günmüş beni 15. günde bilgilendirdiler. Ben zaten göndermeyi teklif ettim ama reddettiler. Ücreti ödemeli miyim yani?
Karar sizin hocam.

Ben olsam ücreti öder dekontuyla, elimdeki belgelerle ve maalesef sadece teknisyenin sözlü beyanıyla ödediğim tutarın iadesi için THH’ine başvurumu yapardım. Çünkü THH’ye başvurdunuz, faiz 4 ay boyunca eklendi ve sonuç aleyhinize çıkarsa mecburen faiziyle ödemeniz gerekecek.

Tabi tutarı ödemeden önce tekrar tekrar Millenicomu arayıp mail atıp durumu izah ederek ürünü yollamaya çalışın. Millenicom benzer bir süreçte bana çok yardımcı olmuştu, en azından benim için “tüketiciyi önemseyen” firma imajı çizmişti. Belki size de yardımcı olurlar hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı