Millenicom'da hiçbir site açılmıyor

ÇAĞRl

Hectopat
Daha fazla  
Millenicom internete 2 ay önce geçtim ve 2 gündür bu sorunu yaşıyorum. YouTube dahil çoğu site açılmıyor ama Technopat ve VirusTotal siteleri açıldı. Aynı sorun telefondada var WhatsApp dışında uygulamalarda da internet bağlantısı yok ama bağlı gösteriyor. Bir şey indirirken de sıkıntı yok. Sorun neden olabilir? Güvenli mod kapalı bu arada.

Millenicom internete 2 ay önce geçtim ve 2 gündür bu sorunu yaşıyorum. YouTube dahil çoğu site açılmıyor ama Technopat ve VirusTotal siteleri açıldı. Aynı sorun telefondada var WhatsApp dışında uygulamalarda da internet bağlantısı yok ama bağlı gösteriyor. Bir şey indirirken de sıkıntı yok. Sorun neden olabilir? Güvenli mod kapalı bu arada.

Merhaba, Millenicom-Türk Telekom abonesiyim.
DNS Milleni de yasaklı fakat bazı kişiler kullanabiliyor.
PC+modeme 1.1.1.1 1.0.0.1 yazıp kaydedin. Modem resetleyin. Ve kullanın deneyin.

Bende aynı sorunu yaşıyordum siteye girse bile geç giriyordu baya yükleme ekranında duruyordu , oyunlarda server failed diye hata alıyordum . Millenicom'u arıyordum tespit etmeye çalışıyoruz diye diye 1.5 hafta beklettiler , bulamadılarda sorun gözükmüyor deyip durdular . Bende iptal ettirip gigafiber'e geçtim şükür aylardır sorun yok . 4 kez bende modem resetledim bişey düzelmedi umarım sende düzelir ama .

Bende aynı sorunu yaşıyordum siteye girse bile geç giriyordu bayağı yükleme ekranında duruyordu, oyunlarda server failed diye hata alıyordum. Millenicom'u arıyordum tespit etmeye çalışıyoruz diye diye 1.5 hafta beklettiler, bulamadılarda sorun gözükmüyor deyip durdular. Bende iptal ettirip GigaFiber'e geçtim şükür aylardır sorun yok. 4 kez bende modem resetledim bir şey düzelmedi umarım sende düzelir ama.

Hocam internet bu sabah tam olmasa da düzeldi. Biz arayınca da aynı şekilde sorunu tespit etmeye çalışıyoruz veya modemi yollayın dediler. Şu an YouTube falan açılıyor ama Steam vb açılmıyor.

Hocam internet bu sabah tam olmasa da düzeldi. Biz arayınca da aynı şekilde sorunu tespit etmeye çalışıyoruz veya modemi yollayın dediler. Şu an YouTube falan açılıyor ama Steam vb açılmıyor.
Geçmiş olsun hocam bunlar uğraştırır durur . Hiç bir şey tespit edecekleri yok zaman kazanmaya çalışıyorlar . Günde 5 kez arardım ben bazen telefonu bile açmıyorlardı . Kaydınız zaten açılmış bekleyin vs diyorlar . Allah sabr versin yaşadığımdan biliyorum .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı