Hocam ping gerektiğinden fazla çıkıyor, kendi uygulamalarından arıza kaydı oluşturmaya çalıştığımızda bakım var gibi bir yazı yazıyor 2 gündür böyle.Bende bir sıkıntı yok. Düzgün çalışıyor. Sizde bir problem olabilir bu sefer belki.
Hocam ping gerektiğinden fazla çıkıyor, kendi uygulamalarından arıza kaydı oluşturmaya çalıştığımızda bakım var gibi bir yazı yazıyor 2 gündür böyle.Bende bir sıkıntı yok. Düzgün çalışıyor. Sizde bir problem olabilir bu sefer belki.
Kesinlikle sağlayıcıdan dolayı, arkadaşım'da Millenicom kullanıyor ondada aynı sorun.Uzun zamandır anlık kopmalar ve hız düşüklüğü problemi yaşıyorum. Anlık kopmalar özellikle Wi-Fi bağlantımda (2 modem ile denedim, ikisinde de aynı.) oluyor. Son 1-2 aydır 100 Mbps paketten 50-60 arası anca alıyorum. Benzer problemler yaşayanları görmek bunun sağlayıcıdan kaynaklandığına emin olmamı sağladı, takipteyim konuyu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.