diegoarmano
Hectopat
Bu senenin başında 12 ay taahhüt ederek Millenicom'a geçmiştik. Normalde taahhüt etmeden alacaktık ama hatırlarsınız sene başında ekonomik olarak bayağı korkunç bir durumda olduğumuz için internet fiyatlarının uçacağı söylentisine güvenerekten taahhüt ederek girelim dedik. İlk 3 ay boyunca takır takır kullanıyorduk internetimizi memnunduk. 2. ayın sonlarında geceleri nadiren internet kopmaları yaşanmaya başladı ama gece çok kullanan olmadığı için görmezden gelebiliyorduk. Genellikle saat 23:00'dan sonra oluyordu. Günde toplasanız 1-2 kere olurdu geceleri. Tabii sonradan artmaya başladı. Artık geceleri yarım saatte bir kopma yaşanıyordu üstelik sabahları da 3-4 kez kopmalar yaşanıyordu. Geldik 4. ayın başına ve artık düzenli olarak sabahları internetimiz kopuyor. Millenicom'a kaç kez arıza talebi oluşturdum kaç kez müşteri hizmetlerini aradım ama hep aynı laf. Sizde de biz de de sorun gözükmüyor. Yaptıkları en büyük yardım reset atmak oldu. O da tabii ki bir işe yaramadı. Belki sorun bizden kaynaklıdır dedik kabloyu değiştirdik yine bir şey yok. Modemi değiştirelim dedik yine sorun devam ediyor. İnterneti kapatıp başka bir sağlayıcıya geçmek istiyoruz ama taahhüt yüzünden geçemiyoruz.
Oysaki ilk geçiş yaptığımız dönem de altyapımız 82 Mbps desteklediğinde onlarca kez 82 verirseniz çok kopma yaşar mıyız ona göre 70-75 verin demiştik iddialarına göre kesinlikle kopma yaşamayacağımız söylenmişti.
Kısacası Millenicom'u asla ve asla önermiyorum. Kesinlikle aylık 5-10 hatta gerekirse 20-30 TL fazla verip kendini daha iyi kanıtlamış firmaları seçin derim. Elimde fırsat olsa direkt Netspeed'e geçiş yaparım.
Islak imzalı belgelerimi de göndermeyi düşünmüyorum. Neredeyse her ay mesaj atıyorlar ıslak imzalı belgelerinizi göndermezseniz internetiniz 3 gün içinde kapanacaktır diye. Umarım kapatırlar.
Oysaki ilk geçiş yaptığımız dönem de altyapımız 82 Mbps desteklediğinde onlarca kez 82 verirseniz çok kopma yaşar mıyız ona göre 70-75 verin demiştik iddialarına göre kesinlikle kopma yaşamayacağımız söylenmişti.
Kısacası Millenicom'u asla ve asla önermiyorum. Kesinlikle aylık 5-10 hatta gerekirse 20-30 TL fazla verip kendini daha iyi kanıtlamış firmaları seçin derim. Elimde fırsat olsa direkt Netspeed'e geçiş yaparım.
Islak imzalı belgelerimi de göndermeyi düşünmüyorum. Neredeyse her ay mesaj atıyorlar ıslak imzalı belgelerinizi göndermezseniz internetiniz 3 gün içinde kapanacaktır diye. Umarım kapatırlar.
Son düzenleyen: Moderatör: