BreWerS
Kilopat
Telefon ile internetimin taahhütü şubatın 20'si gibi bitecek. Bugün sabah millenicom tarafından arandım taahhütümün biteceğini ve pakette indirim yapılacağını söylediler. Kabul etmedim çünkü ben taahhütsüz internet kullanmak istiyorum. Millenicom'un bir tarifesi 80 liraya 35 mbit taahhütsüz internet hizmeti veriyor ama ben o paketten faydalanamazmışım. Ben 2 senedir bunların müşterisiyim ne diye o paketi tanımlamıyorlar? 35 mbit taahhütlü yapılacağını söylediler ama fiyatı o pakete göre bariz artmakta. Bunlar hâla 24 mbit taahhütlü interneti kullanmam da ısrarcılar. TürkNet'e geçersem hem daha ucuz ödeyeceğim hem de taahhütsüz 35 mbit internete erişebilirim. Ayrıca 10 lira eklenince 75 mbit'e kadar hız sunabilirlermiş. 2 senedir kullanmaktayım sizce ne yapmalıyım?
Birde taahhütsüz internet paketi 245 TL gibi bir ücret çıkıyor. Bunu ödemeden geçmenin bir yolu var mıdır? ayın 20'sinden önce TürkNet için başvurursam taahhüt cezası çıkar mı?
Birde taahhütsüz internet paketi 245 TL gibi bir ücret çıkıyor. Bunu ödemeden geçmenin bir yolu var mıdır? ayın 20'sinden önce TürkNet için başvurursam taahhüt cezası çıkar mı?