hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.920 Makaleler 2 Çözümler 9 2 Aralık 2020 #61 Ben 15 Mbps fiber e 110 TL ödüyorum Turkcell kullanıyorum sanırım yeni bir firma fiberi kullanamıyormuş. Bence sen iyisin.
Ben 15 Mbps fiber e 110 TL ödüyorum Turkcell kullanıyorum sanırım yeni bir firma fiberi kullanamıyormuş. Bence sen iyisin.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 2 Aralık 2020 #62 erengore dedi: @Tortue değerli hocam ben Comnet'e başvurumu yaptım. Siz de başvurduysanız birbirimizi bilgilendirelim. Başvurunuzu yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayir henuz degil. Taahhutum bu ayin sonunda bitiyor. Basvurunuz ile ilgili durumu yazarsaniz ben ve basvuru yapacak olan arkadaslar bilgilenmis olur.
erengore dedi: @Tortue değerli hocam ben Comnet'e başvurumu yaptım. Siz de başvurduysanız birbirimizi bilgilendirelim. Başvurunuzu yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayir henuz degil. Taahhutum bu ayin sonunda bitiyor. Basvurunuz ile ilgili durumu yazarsaniz ben ve basvuru yapacak olan arkadaslar bilgilenmis olur.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #63 Tortue dedi: Hayir henuz degil. Taahhutum bu ayin sonunda bitiyor. Basvurunuz ile ilgili durumu yazarsaniz ben ve basvuru yapacak olan arkadaslar bilgilenmis olur. Genişletmek için tıkla... Sayın hocam konuyu açtım. Comnet nasıldır? Buradan takip edebilirsiniz konuyu hocam.
Tortue dedi: Hayir henuz degil. Taahhutum bu ayin sonunda bitiyor. Basvurunuz ile ilgili durumu yazarsaniz ben ve basvuru yapacak olan arkadaslar bilgilenmis olur. Genişletmek için tıkla... Sayın hocam konuyu açtım. Comnet nasıldır? Buradan takip edebilirsiniz konuyu hocam.