Millenicom'un 100 Mbps verebilecekken 8 Mbps vermesi

Millenicom'un bir zamanlar 99 TL'ye verdiği 100 Mbps paketine geçeyim dedim.
Millenicom'dan birkaç arkadaş evime geldiler bir belge imzalattılar.
Ardından kaç kere müşteri hizmetlerini aramama rağmen evime gelip modem kurulumunu yapmadılar.
Sonra vazgeçip Türk Telekom ile devam etmeye karar verdim.
Diğerleri aynı hızı daha ucuza veriyorlar fakat hizmet ve servis kalitesi olarak berbatlar.
Bulunduğum şehir büyükşehir olmasına rağmen Millenicom'un kurulum ekibi yok.
Kurulum için Millenicom gelmiyor, Türk Telekom geliyor. Burada suç Türk Telekom'un Millenicom'un değil.

Millenicom kullanıyorum, 110 TL'ye 100 Mbps download, 8 Mbps upload kullanıyorum. Ne diyorsun anlamadım. 100 yazıyor diye size 100 veremezler, altyapınız kaldırıyorsa verebilirler.

100 Yazıyor diye 100 verirler demedim ki? Ona bakarsak Vodafone'da 200 Mbps yazıyor ama ben 200 verebilirler de demiyorum ya da o mâna'da konuşmuyorum...

Zaman zaman portlarla ilgili çalışmalar olabiliyor bu sebepten dolayı VDSL ya da ADSL port bilgisi gözükmeyebiliyor. Bu durumdan dolayı o gün bana VDSL olarak 100 değil, 8 Mbps ADSL tanımlayabileceklerini söylemişlerdi. Bugün aradım mesela 100 Mbps tanımlayabiliriz dediler. Ama ben Comnet firmasını deneyeceğim.

Kurulum için Millenicom gelmiyor, Türk Telekom geliyor. Burada suç Türk Telekom'un Millenicom'un değil.

Evet biliyordum.
Fakat Türk Telekom'la da görüştüğümde ise kuruluma biz bakmıyoruz bu sorununuzu Millenicom ile konuşun dediler.
Bende Millenicom'u her gün aramaktan sıkıldım.
Ve Türk Telekom'la devam ettim.
Not: Türk Telekom'u kesinlikle savunmuyorum. Ayrıca Türk Telekom'un ise fiyatları çok kötü ve 2 yıl sözleşmeden cayma yapamamamız gibi kötü yanları da bulunuyor.

Evet biliyordum.
Fakat Türk Telekom'la da görüştüğümde ise kuruluma biz bakmıyoruz bu sorununuzu Millenicom ile konuşun dediler.
Bende Millenicom'u her gün aramaktan sıkıldım.
Ve Türk Telekom'la devam ettim.
Not: Türk Telekom'u kesinlikle savunmuyorum. Ayrıca Türk Telekom'un ise fiyatları çok kötü ve 2 yıl sözleşmeden cayma yapamamamız gibi kötü yanları da bulunuyor.
Türk Telekom niye öyle bir şey demiş anlamadım, bu konuda Türk Telekom sorumlu. Herhangi bir sorun olursa da Türk Telekom sorumlu. Bence size kim dediyse onu şikayet edin.

Türk Telekom niye öyle bir şey demiş anlamadım, bu konuda Türk Telekom sorumlu. Herhangi bir sorun olursa da Türk Telekom sorumlu. Bence size kim dediyse onu şikayet edin.

Hocam Millenicom'u aradım.
Sorunumu baştan sona aktardım.
Bana 2 iş günü içinde kurulum ekibini yollayacaklarını söylediler.
2 Gün evde internetsiz kaldım.
Ama ne gelen ne de giden oldu.
2 Gün sonra bir daha aradığımda ise Türk Telekom'un kurulum ekibinin çok yoğun olduğu gibi bir şeyler söylediler.
Sonra da beni oyaladıkları için Türk Telekom'la 2 yıl 100 Mbps sözleşme imzalayıp yoluma devam ettim.
Bir daha da bulaşmam.
En az günde 10 kere aramışımdır.

Hocam Millenicom'u aradım.
Sorunumu baştan sona aktardım.
Bana 2 iş günü içinde kurulum ekibini yollayacaklarını söylediler.
2 Gün evde internetsiz kaldım.
Ama ne gelen ne de giden oldu.
2 Gün sonra bir daha aradığımda ise Türk Telekom'un kurulum ekibinin çok yoğun olduğu gibi bir şeyler söylediler.
Sonra da beni oyaladıkları için Türk Telekom'la 2 yıl 100 Mbps sözleşme imzalayıp yoluma devam ettim.
Bir daha da bulaşmam.
En az günde 10 kere aramışımdır.

Ben pandemi öncesi aldım, aradıktan 30 dakika sonra port bağlandı, 2 gün içinde de internet geldi. Pandemiden öyledir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı