Millenicom'un 100 Mbps verebilecekken 8 Mbps vermesi

Ben önceden TT ile 20 ms alıyorsam VDSL2 ile sen 10'u bırak 0 alırsın (!). :D.

Şaka bir yana çok merak ettim açıkçası. Taahhütü şimdiden iptal edip 120-150 TL cayma ödeyesim var (gına geldi 4 yıldan beri sürünüyorum 24 Mbps internet ile) ama internetsiz bir haftasonu geçirmek istemiyorum ve müdürlüğe de gidemem, fax çekeceğim sanırım. İptal etmesi bile mesele arkadaş...

Şaka bir yana çok merak ettim açıkçası. taahhüdü şimdiden iptal edip 120-150 TL cayma ödeyesim var (gına geldi 4 yıldan beri sürünüyorum 24 Mbps internet ile) ama internetsiz bir hafta sonu geçirmek istemiyorum ve müdürlüğe de gidemem, faks çekeceğim sanırım. İptal etmesi bile mesele arkadaş...

Bana 520 TL cayma çıkardılar. Hizmet verseler ödeyip giderim direkt ama vermıyorlar sorun orada. Fiberde verıyorlar bizim buraya fiber gelsin geçiş yapacağım. O zaman kadar cayma parası 1000 TL falan olursa THH vereceğim. Ödemeye değmez çünkü.

Bana 520 TL cayma çıkardılar. Hizmet verseler ödeyip giderim direkt ama vermıyorlar sorun orada. Fiberde verıyorlar bizim buraya fiber gelsin geçiş yapacağım. O zaman kadar cayma parası 1000 TL falan olursa THH vereceğim. Ödemeye değmez çünkü.

Bu cayma meselesi taahhütün kalan aylarına göre oluyormuş. Benim 1.5 Ayım kaldı + güncel fatura ile beraber toplam 180-200 TL gibi bir tutarım oluyor. Ekstra bir şeyler çıkartırlar mı sürpriz olarak bilemem.

Bu cayma meselesi taahhütün kalan aylarına göre oluyormuş. Benim 1.5 ayım kaldı + güncel fatura ile beraber toplam 180-200 TL gibi bir tutarım oluyor. Ekstra bir şeyler çıkartırlar mı sürpriz olarak bilemem.

Benim daha 20 ay var :D. 1000 TL gibi bir para çıkarsa direkt THH oradan iptal direkt.

Dayanmaya çalışıyoruz :D. THH kanunlarında ücretsiz iptal etme hakkım olduğu için zaten görüşürüz yapacağım. Bir daha da TT'ye dönermeyim orası tartışmalı.

Anlamsız tarife fiyatlandırmaları var Türk Telekom'da. Kendilerini Türkiye'nin en iyi internet servis sağlayıcısı olarak görüyorlar sanırım altyapının geneli onlara ait oldukları için bilemiyorum.

İnterneti iptal ettireceğimi duyan satış uzmanı beni aradığında havada takla atıyordu (yersen, ben yemem ama babamı arasa kesin taahhüt uzamıştı o derece içten pazarlıklılar) yok şu yok bu paketi verelim diye. 12 Mbps interneti 69.90'a kakalamaya çalışıyordu. Sen iyi misin ya dedim, 2021 yılında ne 12 Mbps'i dedim.

Anlamsız tarife fiyatlandırmaları var Türk Telekom'da. Kendilerini Türkiye'nin en iyi internet servis sağlayıcısı olarak görüyorlar sanırım altyapının geneli onlara ait oldukları için bilemiyorum.

İnterneti iptal ettireceğimi duyan satış uzmanı beni aradığında havada takla atıyordu (yersen, ben yemem ama babamı arasa kesin taahhüt uzamıştı o derece içten pazarlıklılar) yok şu yok bu paketi verelim diye. 12 Mbps interneti 69.90'a kakalamaya çalışıyordu. Sen iyi misin ya dedim, 2021 yılında ne 12 Mbps'i dedim.

Şu ADSL paketleri VDSL ve fiber kullananlara satmasalar artık. ADSL kullananlara satsınlar biz niye zorluyolar ki anlamıyorum cidden.

Şu ADSL paketleri VDSL ve fiber kullananlara satmasalar artık. ADSL kullananlara satsınlar biz niye zorluyolar ki anlamıyorum cidden.

Fiyatından dolayı. Ellerinden gelse eskisi gibi kota dolunca 3 Mbps'e düşen internet hızını satacaklar.

Düşünsene 3 Mbps VDSL 69.90 TL, aman kaçırma pişman olursun. (!) :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı