Ankara'da yaşayan birisi olarak söylüyorum bence Ekrem İmamoğlu. Mansur Yavaş güzel işler yapıyor fakat pek fazla konuşmuyor. Süreci yönetemez gibi. Ekrem İmamoğlu daha mantıklı.
Gayet de gerçek benim eleştirim. Konunun dinin ülkeye zarar vermesiyle alakası yok, yanlış bir mantık üzerinden önerme sunduğunu söylüyorum halen saçmalamaya devam ediyorsun.
Ben saçmalamıyorum, senin kafan söylediklerime basmıyor. Bu ülke son 20 yıldır din ile yönetiliyor, konunun dinin ülkeye zarar vermesiyle tabii ki de alakası var. Ülke tarihine bak biraz; Menemen Olayı, Sivas Katliamı, 15 Temmuz darbe girişimi... bunların tamamı din siyasi hayatın içine dahil edildiği için olan olaylar. AKP neden bunca yolsuzluğa, bunca ekonomik krize rağmen 5 seçimdir kazanıyor? Çünkü adamlar dini kullanıyor. Bu ülkede neden tarikatlarda o kadar tecavüz vakası olup da üstü örtülüyor? Çünkü siyasiler o tarikatlara zarar gelirse bunun kendilerine yansıyacağını biliyorlar. Şu ülkeden dini çıkartırsan geriye hiçbir sorun kalmıyor.
Ben değil anketler vardı git bul. Anketlerde KK ara sıra öne geçiyordu. Bu önemsiz çünkü zaten 2018 2014 anketlerinde de aday malum şahısa karşı önde idi.
Kılıçdar istifa etmediği sürece CHP'nin hiçbir adayına oy moy yok 2024'de oy atmayacağım. Senin görevin sonsuza kadar muhalefette kalmak ve AKP'yi iktidarda tutmak bunu hala göremeyenler için link.