Millet ittifakının yeni adayı kim olmalı?

kim olmalı?

  • Ekrem İmamoğlu

    Oy: 52 35,9%
  • Mansur Yavaş

    Oy: 57 39,3%
  • Muharrem İnce

    Oy: 11 7,6%
  • Tanju Özcan

    Oy: 7 4,8%
  • Meral Akşener

    Oy: 3 2,1%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

    Oy: 15 10,3%

  • Oy verenlerin toplamı
    145
Şu ankilerin şeriatı böyle olduğu için gidip de dini savunmam ben. Herkes dinini yaşasın diye dinsiz olmasını istedim. Türkiye'de türkler yaşasın diye ırkçı olmasını istedim.

Siyasete dinini sokmasın diye böyle tercih yaptım.

Haklısınız ancak ülkenin yarısından oy almak için iki üç cuma namazına gitmesi gerek bir siyasetçinin. Irkçılık konusunda mültecilere karşı doğru ancak bilmem kaç yüz yıldır Anadolu'da yaşayan insanlara karşı yapılması yanlıştır.
 
Hahaha aktroll mü? Eleştiri yapan herkes aktroll yani. Benim kastettiğim %1 etmeyen partileri şutlayıp güçlü bir ittifak oluşturmak ve düzgün politikalar izlenmesi. Jahrein tweet atmasa o Babacan seçim için bir tweet bile paylaşmıyordu seçim akşamı. Vekillerin keyfine bakıyordu. Kaybetmeye devam.
Bir ittifaka direk kapatılmalı demek eleştiri mi?
 
Mansur Yavaş gibi pasif bir adamın liderlik koltuğuna geçmesine karşıyım. İnsanlar o kadar destek çıktı, internette o kadar kampanyaları yapıldı herif çıkıp da iki kelime olumlu yönde bir açıklama yapmadı. Mansur Yavaş CHP'den ayrılıp ATA İttifakına katılsa belki de bugün cumhurbaşkanıydı.
 
Şunu da eklemek isterim. Millet İttifakı seçimin sosyal medya ile kazanalımayacağını, +40 seçmene de nasıl hitap etmesi/cezbetmesini bilmesi gerek. Sosyal medya ile seçim kazanılsa KK %90'la ilk turda bitirirdi işi. Terörist iftiralarından sıyrılmak için düzgün bir isim gelmesi lazım. Cumhur ittifakı seçimi adamlara terörist diyerek kazandı resmen. Yok bir kahveye vatanını satmazmış kimse. Bunların başında KK'nin istifası, Millet ittifakı yerine daha milliyetçi bir ittifak kurulması lazım. Partide Memleket, Zafer, İyi Parti ve CHP olmalı baş olarak. HDP'nin oyunu alacağız diye seçim kaybettiler. Bu seçimde Kürtlerin oyunun kilit olmadığı öğrenildi artık. İki taraftan da oy alması lazım yeni adayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı