Millet ittifakının yeni adayı kim olmalı?

kim olmalı?

• Ekrem İmamoğlu

Oy: 52 35,6%
  • Mansur Yavaş

Oy: 57 39,0%
  • Muharrem İnce

Oy: 11 7,5%
  • Tanju Özcan

Oy: 8 5,5%
  • Meral Akşener

Oy: 3 2,1%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oy: 15 10,3%

• Oy verenlerin toplamı
    146
İdeolojilerin farklı olması ayrı bir durum. %1'in altında oyu olmayan partilere verilen vekiller asıl saçma olan.
Öbürlerini savunduğumu zannetmiyorum, ne alakası var bunun? Millet ittifakına oy verenler kendilerini çok bilgili falan zannediyor ya aşırı komiğime gidiyor. Muhalif olmak için muhaliflik yapmaktan öteye gidemiyorsunuz ve gidemeyeceksiniz.
Ayrıca ideolojilerinin farklı olması ne demek ayrı bir durum? Örnek veriyorum bir sosyalist ile bir faşist mesela ayni ittifakta ne demek yer alabilirler.

Öbürlerini savunduğumu zannetmiyorum, ne alakası var bunun? Millet ittifakına oy verenler kendilerini çok bilgili falan zannediyor ya aşırı komiğime gidiyor. Muhalif olmak için muhaliflik yapmaktan öteye gidemiyorsunuz ve gidemeyeceksiniz.
Ayrıca ideolojilerinin farklı olması ne demek ayrı bir durum? Örnek veriyorum bir sosyalist ile bir faşist mesela ayni ittifakta ne demek yer alabilirler.
Hocam sen git Zp ile tipi aynı ittfakta isteyen arkadaşa yaz deva ile çok farklı siyaset gutmuyordu CHP sadece biraz ekonomide farklılıklar var.

Dağılması gerekiyor, birbirinden farklı ideolojide o kadar çok insan var ki o ittifakta. Gördüğüm en saçma ittifaklardan biri.

Alakası yok, dini yoksa da dini olan insanlara eşit şekilde yaklaşamaz. Hatalı bir önerme.
Dini olan da dini olmayanlara eşit şekilde yaklaşmıyor. Madem her türlü eşitsizlik olacak bari dinsizler üste çıksın da memleket biraz gelişsin.

İttifakta sosyalist var da ben mi görmüyorum?

İmamoğlu'nun havası muhtemelen Sinan Oğan Ak Partiden İBB başkan adayı olup kazanınca sönecek. Mansur Yavaş daha doğru gibi. Kılıçdaroğlu acilen emekli olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı