Milli Eğitim Bakanlığı Uzaktan Eğitim Programı nasıl olabilir?

Sizce bu eğitim modeli başarılı olacak mı?

• Oy verenlerin toplamı
    20
Makaleler
54
Yer
@bluebard
Bildiğiniz gibi Corona Virus nedeniyle okullar tatil edildi, 1 hafta tatil, sonraki hafta uzaktan eğitim programı uygulayacaklarını söylediler. Uzaktan eğitimden kastımız teknolojik ortamdan olacağı yönünde. Hatta müjdeler ile 3 GB ücretsiz internet de göndereceklermiş bu vesile ile. Sizce bu uzaktan eğitim programı nasıl olacak, nasıl hayal ediyorsunuz, nasıl olmasını istersiniz düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kaynaklar:

Saçmalık. Benim okuduğum bölümde de uzaktan eğitim dersleri var ama videolar 1 saat kadar ve videolarda hocalar geğirip, osuruyor bile neredeyse. Hiçbir öğrencinin de gidip izlediği falan yok.

Bence bu "Uzaktan Eğitim" ıvır zıvırı sözde kalacak. Kimse açıp bakmaz bile.

Hiçkimse bakmayacak, eski TRT Okul gibi birşey yayınlanır televizyonda, internette ise saçma sapan Eba videoları, iyi bir şey beklemek yanlış olur, sonuçta neyi iyi yapabiliyoruz ki?

Hiçkimse bakmayacak, eski TRT Okul gibi birşey yayınlanır televizyonda, internette ise saçma sapan Eba videoları, iyi bir şey beklemek yanlış olur, sonuçta neyi iyi yapabiliyoruz ki?
Ben 2 saatlik yol çekip aralıksız 1 saat 50 dakika süren derse katlanamıyorum kanım çekiliyor. Evde yan gelip yatarken kimse beni 1 saatlik saçma videoyu izlemeye zorlayamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…