Bildiğiniz gibi Corona Virus nedeniyle okullar tatil edildi, 1 hafta tatil, sonraki hafta uzaktan eğitim programı uygulayacaklarını söylediler. Uzaktan eğitimden kastımız teknolojik ortamdan olacağı yönünde. Hatta müjdeler ile 3 GB ücretsiz internet de göndereceklermiş bu vesile ile. Sizce bu uzaktan eğitim programı nasıl olacak, nasıl hayal ediyorsunuz, nasıl olmasını istersiniz düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kaynaklar:
www.mebpersonel.com
www.ntv.com.tr
www.haberturk.com
Kaynaklar:
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan "Tatil ve Uzaktan Eğitim" İle İlgili Detaylı Açıklama
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan "Tatil ve Uzaktan Eğitim" İle İlgili Detaylı Açıklama.... Tüm detaylar haberimizde (mebpersonel.com)
SON DAKİKA HABERİ: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan uzaktan eğitim açıklaması
SON DAKİKA HABERİ: Corona virüs önlemleri ve uzaktan eğitim hakkında açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "23 Mart'tan itibaren ders ortamını eve taşıyacağız. Tüm altyapı hazırlıklarımız tamamlandı. Haftalık ders programları yapılandırılarak, EBA ile internet üzerinden, TRT ile...
www.ntv.com.tr
Bakan Selçuk açıkladı! Uzaktan Eğitim nedir? Okullara Uzaktan Eğitim nasıl olacak?
Türkiye'de Corona virüs sebebi ile okullar 1 hafta, üniversiteler ise 3 hafta tatil edildi. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, okulların tatil edilmesiyle birlikte uzaktan eğitime geçileceğini açıkladı. Milyonlarca öğrenci uzaktan eğitimin nasıl olacağını merak etmeye başladı. Milli Eğitim...