Orta saha çok kötüydü bugün. Bir de Abdülkerim çok fazla top kaybı yaptı. Çok rahat geçiyorlardı orta sahayı.
Hayır Türkiye yaptıMilli takım derken? Galatasaray maç yapmıyor muydu Portekiz ile?
Çekleri yensek bile Fransa falan geliyor, lider çıkmamız gerekiyordu.Evet bunlar da var. Daha aklıma gelmeyen durumlar var. Bence iyi mağlup olduk. Çek cumhuriyeti maçına biraz daha disiplinli oynarız.
Sadece Galatasaraylılar vardı kadroda bu yüzden yazdım bunu. Santraforumuz Barış Alper’in maçta isabetliyi geçtim şut girişimi yokHayır Türkiye yaptı
Ek olarak Montella'yı gönderip yerli bir isim getirmek gerekiyor. Yabancılar bu ligde iş yapamıyor. Hangi yabancının milli takımı başarıya götürdüğü görülmüş?
Evet haklısınSadece Galatasaraylılar vardı kadroda bu yüzden yazdım bunu. Santraforumuz Barış Alper’in maçta isabetliyi geçtim şut girişimi yok.
Samet ile Altay ikilisinin çıkardığı oyunu konuşmayalım istersen?Milli takım derken? Galatasaray maç yapmıyor muydu Portekiz ile?
Şu yorumuna şöyle katılıyorum. Montella benim sevdiğim bir hoca. Bizim ülkemizde milli takım hocası olmak için. Soyunma odasında futbolcunun anasına bacısına küfür ederek sahaya sürmen lazım. Bizim milli takım oyuncuları bunlardan anlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.