- Makaleler
 - 4

Her şeyi geçtim bitirici adam lazım. Barış Alper'in 10 golü geçtiği kaç sezon var Allah aşkına büyük hata.Evet cenk tosun bence haklısın. Mücadeleci biri.
Her şeyi geçtim bitirici adam lazım. Barış Alper'in 10 golü geçtiği kaç sezon var Allah aşkına büyük hata.Evet cenk tosun bence haklısın. Mücadeleci biri.
Samet ve Altay ne zamandan beri Fenerbahçeli? Birisi Manchester oyuncusu diğeri Yunanistan’da tamamladı sezonu.Genel anlamda Galatasaray'a laf ediyorsun ya bakalım birde Fenerbahçeli oyuncuların performanslarına onun için söylüyorum.
Çekya’ya karşı beraberlik yetiyor.Montella'nın berbat kadro düşüncesi, hakemin kararları ve oyuncuların yetersizliği derken 3 yememiz bana normal geldi. Yahu madem Arda yorgun veya sakat neden halen oyuna alıyorsun adamı? Bugün sahada iyi olan Ferdi vardı. O da diğer maçlarına göre bence kötüydü. Yapacak bir şey yok. Umarım Çekyayı yeneriz.
Her şeyi geçtim bitirici adam lazım. Barış Alper'in 10 golü geçtiği kaç sezon var Allah aşkına büyük hata.
Çekya'ya karşı beraberlik yetiyor.
Arda güler için bahane var anladım lakin Kenan Yıldız, Semih, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci gibi oyuncularımızın oynamaması saçma. Barış Alper'in sağ bek oynaması santrafordan daha verimli adam neredeyse 1 yıldır ileri hatta oynamıyor.
İrfan Can da sakattı diye biliyorum ama diğer oyuncularda haklısınız. Mert Müldür Gürcistan maçında gayet iyi performans göstermişti. Onu neden oynatmadı aklım almıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.