Milli takımımız Portekiz'e 3-0 mağlup oldu

Montella'nın berbat kadro düşüncesi, hakemin kararları ve oyuncuların yetersizliği derken 3 yememiz bana normal geldi. Yahu madem Arda yorgun veya sakat neden halen oyuna alıyorsun adamı? Bugün sahada iyi olan Ferdi vardı. O da diğer maçlarına göre bence kötüydü. Yapacak bir şey yok. Umarım Çekyayı yeneriz.

Montella'nın berbat kadro düşüncesi, hakemin kararları ve oyuncuların yetersizliği derken 3 yememiz bana normal geldi. Yahu madem Arda yorgun veya sakat neden halen oyuna alıyorsun adamı? Bugün sahada iyi olan Ferdi vardı. O da diğer maçlarına göre bence kötüydü. Yapacak bir şey yok. Umarım Çekyayı yeneriz.
Çekya’ya karşı beraberlik yetiyor.

Arda güler için bahane var anladım lakin Kenan Yıldız, Semih, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci gibi oyuncularımızın oynamaması saçma. Barış Alper'in sağ bek oynaması santrafordan daha verimli adam neredeyse 1 yıldır ileri hatta oynamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi geçtim bitirici adam lazım. Barış Alper'in 10 golü geçtiği kaç sezon var Allah aşkına büyük hata.

Tabii ki de. Ben yine söylüyorum. Barış alper kimse eleştiremez forvet değil. Forveti olamayan bir takımız. Daha basit söylüyorum. Bir forvet arkası arda güler bile oynayamadık. En azından bunu görseydik. Kanatların çalışması için ileri uç top tutabilen oyuncular olmalı. Arda güler top tutar. Başka oyuncu var mı başka yok. Kerem zaten geri gelmekte aksıyor. Sol kanat açık veriyor. Yunus akgün geriye iyi geldi yardımlaşması oldu. Rafeal konusunu iyi çalışmışlar.

Çekya'ya karşı beraberlik yetiyor.

Bu korkak futbolla işimiz zor.

Arda güler için bahane var anladım lakin Kenan Yıldız, Semih, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci gibi oyuncularımızın oynamaması saçma. Barış Alper'in sağ bek oynaması santrafordan daha verimli adam neredeyse 1 yıldır ileri hatta oynamıyor.

İrfan Can da sakattı diye biliyorum ama diğer oyuncularda haklısınız. Mert Müldür Gürcistan maçında gayet iyi performans göstermişti. Onu neden oynatmadı aklım almıyor.

Bu nasıl sonuç böyle?
Tam tersi sonuç olması gerekiyordu, 70 milyonluk ülkeyiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı