MimariuS
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar.
Mimari render için işlemci ağırlıklı bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu işten anlayan, güncel fiyat ve donanım konusunda bilgisi olan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.
PC'de oyun oynamıyorum hiç.
Ekran kartlarının uçuk fiyatlarda olması nedeniyle render alma işlemini işlemci üzerinden gerçekleştireceğim ( ileride ekran kartı yükseltmesi yapabilirim belki ama şu an için buna bütçem müsaade etmiyor)
İhtiyaç duyduğum donanım işlemci ve RAM. Yani sistem önceliğini %40 işlemci %20-30 ekran kartı ve % 30 diğer donanımlar şeklinde bölüştürmeyi düşünüyorum.
R7 5800X işlemci.
16-32 GB RAM ( 32 olması çok daha iyi olur)
512 GB SSD ( ihtyaç halinde depolama için HDD ekleyebilirim)
Ekran kartını düşük tutmayı düşünüyorum (GTX 1650 gibi).
Bu yönde bir sistem tavsiyesinde bulunabilirseniz yarın sipariş geçmeyi düşünüyorum.
montaj aşamasını kendim yapacağım.
Bütçe: 15.000 ( monitör ve ekipmanla 17k Max)
Mimari render için işlemci ağırlıklı bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu işten anlayan, güncel fiyat ve donanım konusunda bilgisi olan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.
PC'de oyun oynamıyorum hiç.
Ekran kartlarının uçuk fiyatlarda olması nedeniyle render alma işlemini işlemci üzerinden gerçekleştireceğim ( ileride ekran kartı yükseltmesi yapabilirim belki ama şu an için buna bütçem müsaade etmiyor)
İhtiyaç duyduğum donanım işlemci ve RAM. Yani sistem önceliğini %40 işlemci %20-30 ekran kartı ve % 30 diğer donanımlar şeklinde bölüştürmeyi düşünüyorum.
R7 5800X işlemci.
16-32 GB RAM ( 32 olması çok daha iyi olur)
512 GB SSD ( ihtyaç halinde depolama için HDD ekleyebilirim)
Ekran kartını düşük tutmayı düşünüyorum (GTX 1650 gibi).
Bu yönde bir sistem tavsiyesinde bulunabilirseniz yarın sipariş geçmeyi düşünüyorum.
montaj aşamasını kendim yapacağım.
Bütçe: 15.000 ( monitör ve ekipmanla 17k Max)