Mimarlık öğrencisi için laptop önerisi

Yakın zamanda m1x çıkacak gibi söylentiler var, eğer düşünürseniz Macbook pro almanızı öneririm.
Macbook benim de çok sevdiğim bir laptop fakat bazı, mimarlık programlarını çalıştırmıyor diye duydum
Asus ROG aradım fakat bütçenize göre tam özellik sağlayan model bulamadım.
MSi önermişlerdi bana sizce nasıldır msi

Hocam bir mimar olarak size önerim masaüstünüz yoksa masaüstü alın. Laptop aldım bende beraber arkadaşlarımla çizerim okula götürürüm tarzında ancak inanın mantıklı değil.
Ben de taşınır olsun diye laptopa yönelmiştim hem okulda hem evde kullanabileyim diye daha kompakt olsun diye

Şu anlık M1 daha yeni olduğu için böyle problemler olabilir ama performansı hafife alınacak düzeyde değil bence. Apple yakın zamanda çözer diye düşünüyorum.
Anladım teşekkürler ederim macbooka da göz atıcam
Kaliteli modelleri var fakat ülkemizde muadillerine göre çok pahalı ve f/p değil. ASUS ROG daha makul oluyor ülkemizde her açıdan.
Asus hiç kullanmadım da ısınma sorunu veyahut teknik servis gibi konularda nasıldır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı