Teknik servisi gayet kalitelidir, soğutma konusunda da gayet başarılı, kendim de Strix'in 2020 modelini kullanıyorum.Asus hiç kullanmadım da ısınma sorunu veyahut teknik servis gibi konularda nasıldır
Teknik servisi gayet kalitelidir, soğutma konusunda da gayet başarılı, kendim de Strix'in 2020 modelini kullanıyorum.Asus hiç kullanmadım da ısınma sorunu veyahut teknik servis gibi konularda nasıldır
O halde max p daha mantıklı gibi duruyor bu özelliğine dikkat edicemZephyrus Max-Q'ya sahip, 60+20 watt, Strix ise Max-P 130 watt 3060'a sahip.
Ben de taşınır olsun diye laptopa yönelmiştim hem okulda hem evde kullanabileyim diye daha kompakt olsun diye.
Performans olarak render veya görselleştirme yaparken yarı yolda bırakmaz değil miTeknik servisi gayet kalitelidir, soğutma konusunda da gayet başarılı, kendim de Strix'in 2020 modelini kullanıyorum.
ASUS ROG modelleri soğutma konusunda çok başarılı, teknik servis hakkında bir bilgim yok. MSI isterseniz gözüme çarpan şu var fakat bütçenizi aşıyordur.Anladım teşekkürler ederim macbooka da göz atıcam
Asus hiç kullanmadım da ısınma sorunu veyahut teknik servis gibi konularda nasıldır
Anladım teşekkür ederim masaüstünü de değerlendireceğimBen öğrenci evinde kaldım, aynı kafada laptop aldım 2.yılıma geçtiğimde bir masaüstü daha aldığımda çok saçma bir karar ile laptop aldığıma karar verdim. Bu bütçeniz çok fazla orta özellikli bir laptop ve güçlü bir masaüstü işinizi görecektir. İnanın ki ne laptop alırsanız alın siz bir tasarımcı olacaksınız şu an 27 inch ekranda çizdiğim 3DS Max çizimlerim ve aldığım renderları laptopta almaya çalışsam ağlıyor olurdum. Siz bana güvenin ihtiyacınızı karşılıyacak bir laptop ve sağlam bir masaüstü ile büyük bir ekran alın.
Yarı yolda bırakmaz, hem işlemci, hem de ekran kartı bakımından çok güçlü bir model.Performans olarak render veya görselleştirme yaparken yarı yolda bırakmaz değil mi
Asus rog strix dediniz değil mi yanlış modele bakmayayımYarı yolda bırakmaz, hem işlemci, hem de ekran kartı bakımından çok güçlü bir model.
Evet, ben Strix'den bahsediyorum.Asus rog strix dediniz değil mi yanlış modele bakmayayım
Tamamdır çok teşekkür ettimEvet, ben Strix'den bahsediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.