6000 civarı.Bütçe?
driver update düşündüğümde Ndivida daha yakın geliyor bana. Sitelerde incelediğimde 1060' ın puanları daha yüksek. Açıkcası kararsız kaldım. Kasa olarak aklınızda var mı bir model ?1060 yerine 480 seçip, anakarttan biraz kısarak daha iyi kasa ve PSU alabilirsin. Onun dışında pek bir sorun görmedim.
Performans olarak şu an 1060 iyi gibi olabilir ama Dx12 ve Vulcan'ı düşünmek lazım. Gelecek Dx12 ve orada Rx480'in borusu daha çok ötüyor. Yine de siz bilirsiniz, 2 kart da orta seviyenin gözdeleri.driver update düşündüğümde Ndivida daha yakın geliyor bana. Sitelerde incelediğimde 1060' ın puanları daha yüksek. Açıkcası kararsız kaldım. Kasa olarak aklınızda var mı bir model ?
Performans olarak şu an 1060 iyi gibi olabilir ama Dx12 ve Vulcan'ı düşünmek lazım. Gelecek Dx12 ve orada Rx480'in borusu daha çok ötüyor. Yine de siz bilirsiniz, 2 kart da orta seviyenin gözdeleri.
Kasa ve güç kaynağı olarak kendi kullandığım ikiliyi önerebilirim. Carbide Spec-02 ile KCAS 600W. Bunun dışında Aerocool Ls5200, Corsair 100R, Aerocool Aero 800 uygun fiyatlı oluğ hoşuma giden kasalardan.[/QUOTE
Tavsiyeleriniz için teşşekür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.