MindsEye hakkında düşüncelerim

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
MindsEye hakkında düşüncelerim.

Hikayesi hakkında ve oyunun süresi hakkında düşüncelerim: Hikayesini ben beğendim. Merak ettiren bir hikayesi var, bence anlamsız bir hikaye değil. Ending'i de iyi buldum diyebilirim. Gereksiz uzatılmış bir hikaye olduğunu düşünmüyorum pek. Hikayenin süresi bence tam olmuş.

Optimizasyon hakkında düşüncelerim: Optimizasyon kötüydü diyebilirim. Benim için çok kötü değildi ama kötüydü diyebilirim. Bazı zamanlar akıcılık çok düştü diyebilirim. 12400F, RX 6600, 2X8 GB RAM için yazdım. Düşük ayarlarda bitirdim, AMD kare oluşturma açık, AMD FSR AA, keskinleştirme full, 1920x1080.

Çatışma hakkında düşüncelerim: Çatışmayı çok beğenemedim. Vuruş hissi pek alamadım. Bence çatışma çok da iyi değil, eski bir oyunmuş gibi hissettirebilir. Silah çeşitliliği bence yeterli.

Zorluk hakkında düşüncelerim: Oyun çok zor bir oyun değil, ama genellikle siper almak ve öyle çatışmak gerekiyor olabilir. Siper alınca bir süre sonra can doluyordu diye hatırlıyorum. Ben kolay'ın bir üstünde daha fazla oynadım, en son kısıma doğru kolaya çektim.

Checkpoint hakkında düşüncelerim: Checkpoint bence çok da kötü değildi.

Grafik hakkında düşüncelerim: Grafik güzel. Hava aydınlık olduğunda grafik daha iyi gözüküyor bence.

Puzzle'lar hakkında düşüncelerim: Birkaç puzzle vardı ve bence gereksiz değillerdi. Çok zor değillerdi ama çok da keyifsiz değildi. Çok fazla puzzle yok.

Yapay zeka hakkında düşüncelerim: Yapay zeka çok da iyi değil. Bence ortalama ve/veya ortalamanın altı. Çok beğenemedim. Ama zorlandığım oldu. Bence robotların yapay zekası daha iyi.

Araç sürüşü hakkında düşüncelerim: İlk başta tuhaf gelmişti ama alıştım, benim için fena değil gibi.

Seslendirmeler hakkında düşüncelerim: Seslendirmeleri beğendim. Seslendirmeler bence başarılıydı. Mimikler bence başarılıydı.

Müzikleri hakkında düşüncelerim: Müzikler fena değildi ama birkaç müzik bana Cyberpunk 2077'yi anımsattı gibi.

Ara sahneler hakkında düşüncelerim: Ara sahneler bence güzeldi, gereksiz ara sahne hatırlamıyorum.

Eleştirmek istediğim şeyler:

• Açık dünya, ana hikayedeyken görevden göreve gitmek için var gibi. Oyunu bitirince serbest dolaşabildim, ama yapabilecek çok da bir şey yok gibi. Yine de açık dünyanın tasarımını ben beğendim
  • Charlie ve Seb ile daha fazla vakit geçirilse daha iyi olurdu bence
  • Çatışma ve yapay zeka daha iyi olabilseydi, bence daha iyi olabilirdi
  • Optimizasyon daha iyi olabilseydi, bence daha iyi olabilirdi
  • Haritayı açamadım. Sanırım haritayı açmak yok
  • Yelek dışında kıyafetin değiştiğini görmedim (gördüysem de hatırlamıyorum), kıyafet değiştirmek yoktu diye hatırlıyorum benim demek istediğim ve eleştirmek istediğim, örneğin pantolonu değiştirmek gibi. Ben değiştirebilindiğini görmedim oyunda.
Beğendiğimi düşündüğüm şeyler:

• Ana hikaye ve ana hikayenin süresi
  • Açık dünyanın tasarımı
  • Grafik
  • Ana karakter ve diğer karakterler
  • Seslendirmeler
  • Birkaç müzik
  • Ara sahneler
  • Drone, çeşitlilik açısından bence güzel.

Grafikleri GTA 5 ile aynı ama 4070 RTX istiyor optimizasyona bak becereksizler herifler. Bu oyun boşuna o düşük puanları almadi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı