Çözüldü Minecraft 0 FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar herkese. Başlıkta da belirttiğim gibi Minecraft'ta ilginç bir şekilde 0 FPS alıyorum. Ana menüde herhangi bir kasma yok fakat oyuna girdiğimde menüyü bile açamıyorum. MacBook Air 2017'de oynuyorum ve bootcamp aracılığıyla Windows 10 kurdum. MacOS'da oynarken herhangi bir sıkıntı yoktu fakat Windows'da oyun oynanamaz hale geliyor. İnternette araştırdım fakat sadece RAM arttırma videoları gördüm. Oyuna halihazırda 2 GB RAM verilmiş ve bunun en fazla 1GB'ı kullanılıyor. Konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim. Herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu orijinal bir şekilde oynuyorum. 2 GB RAM'i 3 yapmayı deneyeceğim.
Sürücüleri güncelleyince sorun çözüldü konu kapanabilir.
Kanka oneki ben hiçbir şey bilmiyorum bende bir anda olmaya başladı bu sorun önceden 30-70 arası FPS alıyordum sonra bir anda 0 düştü FPS daha da düzelmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı