/setworldspawn komutunu yazıp orayı spawn yapabilirsiniz.Minecraft Manhunt yapmayı deniyorsanız Spigot ile bir sunucu kurup sunucuya aşağıdaki plugini atabilirsiniz. Pluginin komutları linkte var zaten.Bir de arkadaşlarda sadece beni gösterecek bir pusula olması lazım. Onu nasıl yapabilirim?

Dünyayı oluşturduktan sonra bir köyün yakınında/setworldspawnkomutunu yazıp orayı spawn yapabilirsiniz.
Minecraft manhunt yapmayı deniyorsanız spigot ile bir sunucu kurup sunucuya aşağıdaki plugini sunucuya atabilirsiniz. Pluginin komutları linkte var zaten.
Get Bukkit | Download CraftBukkit 1.21 | Download Spigot 1.21
Download the latest version of Spigot for your Minecraft server!getbukkit.org
![]()
Speed Runner vs Hunter
Easy way to play Speed Runner vs Hunter, or Minecraft Manhunt.www.spigotmc.org
Biriyle sunucuyu kuracaksınız, diğerini ise plugin olarak kuracaksınız. Sunucuya arkadaşlarınızın da bağlanabilmesi için Hamachi gibi bir program kullanmalısınız veya modemden port açmalısınız.Evet manhunt diyorum. İkisinide mi indirmem lazım yoksa sadece birini indirsem yeterli mi?
reload komutunu yazacaksınız.Biriyle sunucuyu kuracaksınız, diğerini ise plugin olarak kuracaksınız. Sunucuya arkadaşlarınızın da bağlanabilmesi için Hamachi gibi bir program kullanmalısınız veya modemden port açmalısınız.
Sunucu kurmayı YouTube üzerinden araştırabilirsiniz. Daha sonra plugini sunucunun "plugins" klasörüne atıp sunucuyareloadkomutunu yazacaksınız.
Arkadaşlarla Minecraft oynuyoruz ama güzel bir seed gelmiyor. Spawnnoktasının yanında köy olan bir seed yazabilir misiniz?
Bir de arkadaşlarda sadece beni gösterecek bir pusula olması lazım. Onu nasıl yapabilirim?
Neredeyse her çocuğun bildiği 999 seedini nasıl unutursun?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.