Minecraft 1.19.2'de R5 5500 110 derece oluyor

İşletim sistemi
Windows 11

darw1_n

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz
Ekran kartı
Asus Dual Radeon RX 6650 XT OC Edition
Anakart
Asus TUF GAMING B450M-PLUS II
İşlemci
R5 5500
Başlıkta yazdıldığı gibi Minecraft 1.19.2 girmeye çalıştığımda Mojang ekranında işlemcim 100 dereceyi geçiyor. 110'u gördüğünde bilgisayar kapanıyor. Başka hiçbir oyunda olmuyorken sadece Minecraft'ın son sürümlerinde oluyor. Mesela 1.15 sürümünde girdiğimde yine açılış ekranında 80-90'ı görüyor ama açılış ekranı geçtikten sonra sıcaklık düşmeye başlayıp normale dönüyor. Büyük ihtimallede 1.19'da da aynı şey olacak açılış ekranını geçebilirsem sıcaklık normale dönecek.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • İşlemcim: R5 5500.

Ya Crackli Minecraft'ın bir farkı yok anlayın şunu.
Nasıl yok? En çok kopyası yapılan oyun kendisi. Kaç tane yapıldığını bilen yok. Çok fazla virüslü hali var. Genelleme yapmanız saçma.
Normalde de o açılış ekranında çok ısınır ama 110 derece çokmuş. Soğutucu ile ilgili olabilir.

Artı -1 Eksi
Stress test yapıp sonuçlarını atar mısın?
Yaptım hiçbir sıkıntı olmadı.

Nasıl yok? En çok kopyası yapılan oyun kendisi. Kaç tane yapıldığını bilen yok. Çok fazla virüslü hali var. Genelleme yapmanız saçma.
Normalde de o açılış ekranında çok ısınır ama 110 derece çokmuş. Soğutucu ile ilgili olabilir.

Dediğim gibi diğer oyunlarda olmuyor. Benim düşüncem optimizasyon sıkıntısı.

Yaptım hiçbir sıkıntı olmadı.

Dediğim gibi diğer oyunlarda olmuyor. Benim düşüncem optimizasyon sıkıntısı.
Evet optimizasyon hatası var bende yaşıyorum, 90 dereceyi geçiyor. Açılırken arkada farklı uygulamalar açmamaya çalışın. Kayıt menüsünü kapatmayı deneyin ve görev yöneticisinden işlemci kullanımına bakın

Evet optimizasyon hatası var bende yaşıyorum, 90 dereceyi geçiyor. Açılırken arkada farklı uygulamalar açmamaya çalışın. Kayıt menüsünü kapatmayı deneyin ve Görev Yöneticisi'nden işlemci kullanımına bakın.

Zaten MSI Afterburner ile yapıyorum. Mojang ekranında 100 dereceyi geçiyor. Büyük ihtimalle Mojang ekranı kapandıktan sonra normal ekrana dönünce 60-70 dereceye inecek.

Adını vermeyeceğim ama PC den crackli oynayanların %90 ı virüssüz bir programdan oynuyor.

Artı -1 Eksi
Adını vermeyeceğim ama PC den crackli oynayanların %90 ı virüssüz bir programdan oynuyor.
Kullanınınıza göre değişir. Söylediğiniz şey yanlış. Siz problem yaşamıyorsunuz diye yüzlerce kopyası olan bir oyunun virüssüz versiyonu var diye sorun yok diyemezsiniz çünkü eminim ki(denemedim) virüslü halleri virüssüz hallerinden daha fazladır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı