Başlıkta yazdıldığı gibi Minecraft 1.19.2 girmeye çalıştığımda Mojang ekranında işlemcim 100 dereceyi geçiyor. 110'u gördüğünde bilgisayar kapanıyor. Başka hiçbir oyunda olmuyorken sadece Minecraft'ın son sürümlerinde oluyor. Mesela 1.15 sürümünde girdiğimde yine açılış ekranında 80-90'ı görüyor ama açılış ekranı geçtikten sonra sıcaklık düşmeye başlayıp normale dönüyor. Büyük ihtimallede 1.19'da da aynı şey olacak açılış ekranını geçebilirsem sıcaklık normale dönecek.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Nasıl yok? En çok kopyası yapılan oyun kendisi. Kaç tane yapıldığını bilen yok. Çok fazla virüslü hali var. Genelleme yapmanız saçma.
Normalde de o açılış ekranında çok ısınır ama 110 derece çokmuş. Soğutucu ile ilgili olabilir.
Nasıl yok? En çok kopyası yapılan oyun kendisi. Kaç tane yapıldığını bilen yok. Çok fazla virüslü hali var. Genelleme yapmanız saçma.
Normalde de o açılış ekranında çok ısınır ama 110 derece çokmuş. Soğutucu ile ilgili olabilir.
Evet optimizasyon hatası var bende yaşıyorum, 90 dereceyi geçiyor. Açılırken arkada farklı uygulamalar açmamaya çalışın. Kayıt menüsünü kapatmayı deneyin ve görev yöneticisinden işlemci kullanımına bakın
Evet optimizasyon hatası var bende yaşıyorum, 90 dereceyi geçiyor. Açılırken arkada farklı uygulamalar açmamaya çalışın. Kayıt menüsünü kapatmayı deneyin ve Görev Yöneticisi'nden işlemci kullanımına bakın.
Zaten MSI Afterburner ile yapıyorum. Mojang ekranında 100 dereceyi geçiyor. Büyük ihtimalle Mojang ekranı kapandıktan sonra normal ekrana dönünce 60-70 dereceye inecek.
Zaten MSI Afterburner ile yapıyorum. Mojang ekranında 100 dereceyi geçiyor. Büyük ihtimalle Mojang ekranı kapandıktan sonra normal ekrana dönünce 60-70 dereceye inecek.
Kullanınınıza göre değişir. Söylediğiniz şey yanlış. Siz problem yaşamıyorsunuz diye yüzlerce kopyası olan bir oyunun virüssüz versiyonu var diye sorun yok diyemezsiniz çünkü eminim ki(denemedim) virüslü halleri virüssüz hallerinden daha fazladır.