Createcasting adında bir plugin var gibi görünüyor, 'createcasing' klasörünü ve 'createcasing-1.20.1-1.6.1.jar' dosyasını kaldırıp tekrar dener misiniz?
Sunucuyu Forge olarak mı açıyorsunuz ya da hazır paket mi kullanıyorsunuz? Custom eşya craftlamak ile ilgili bir plugin varsa onu da çıkartabilirsiniz.Olmadı maalesef.
Forge açıyorum custom derken anlamadım.Sunucuyu Forge olarak mı açıyorsunuz ya da hazır paket mi kullanıyorsunuz? Custom eşya craftlamak ile ilgili bir plugin varsa onu da çıkartabilirsiniz.
Forge açıyorum custom derken anlamadım.
Polymorph diye bir mod var tam anlamadım ama Polymorph 1 craftta 2 farklı eşya varsa ayırıyor.Yani özel eşya craftlamak için bir eklenti mi kullanıyorsunuz?
O modlarla alakası yok baktım.Polymorph diye bir mod var tam anlamadım ama Polymorph 1 craftta 2 farklı eşya varsa ayırıyor.
Polymorph diye bir mod var tam anlamadım ama Polymorph 1 craftta 2 farklı eşya varsa ayırıyor.
Çıkardım ama olmadı.Çok bir fikrim yok o zaman açıkçası. forbidden_arcanus ve biomesoplenty öğeleriyle ilgili sorun var gibi duruyor. RecipeManager adında bir plugin varsa onu ve saydığım öğeler hangi moda aitse onları silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.