Minecraft 1.21.8 köylüler ekmeği almıyor ve çiftleşmiyor

UcanPANDA28

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft 1.21.8'de 2 okçu köylüyü bir eve kapattım. Evde 5-6 tane de yatak var. Mob griefing "true" ama attığı ekmekleri almıyorlar ve çoğalmıyorlar. Daha önceden de denemiştim, olmayınca komutla iki köylü çağırıp ekmek attım, aldılar. Böyle neden olmuyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft 1.21.8'de 2 okçu köylüyü bir eve kapattım. Evde 5-6 tane de yatak var. Mob griefing "true" ama attığı ekmekleri almıyorlar ve çoğalmıyorlar. Daha önceden de denemiştim, olmayınca komutla iki köylü çağırıp ekmek attım, aldılar. Böyle neden olmuyor?
O mekanik hangi sürümde geldi?

Bir stack ekmek at.
Yatakları birbirine yakın yap.
Oda büyüklüğünü en az 5x5 yap.
En az bir ahşap kapı ekle.
Işıklandırma yap iyice.
Demir parmaklıklardan koy.

Bunları yapmayı bir deneyebilirsin. Tam mantığını onun bende anlamıyordum. İnternette bunları buldum.

Teşekkürler ama aynı şartlarda doğal spawnlanan köylüler çiftleşmezken komutla spawnladıklarım çiftleştiler başka bir durum var muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı