Çözüldü Minecraft köylüler çiftleşmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Afbysss

Centipat
Daha fazla  
Bu köylü farmım arkada ise köylüler ile ticaret yaptığım yer var. Aynı chunkta değiller ve çifleşmiyorlar, gidip ticaret yaptığım köylülerden bir tane getiriyorum çiftleşiyorlar sonrasında çıkan yavru ile çiftleştiriyorum; diğer ticaret yaptığımı yerine koyuyorum. Ama kalp işareti çıkıyor ama bebek köylü çıkmıyor, nasıl düzeltirim?

2024-07-06_19.20.06.png

2024-07-06_19.20.09.png

Çözüm
Sorun çözüldü ama tam olarak emin değilim, birinin mesleğini aldım 2 tane yavru çıktı sabah olduğunda. Belki o mob ayarından dolayıdır bilemiyorum.

2 köylü de çiftçi olduğu için demin.
Dediğim gibi itemleri tarım envanterlerine aldılar. Birinin mesleğini alınca sorun çözüldü sanırım. İyi oyunlar.
Ama bu farmı yapmadan önce çitle kapatmıştım bunları dibindelerdi ama çiftleşiyorlardı. Bir sorun olmuyordu ama iş verince olmaya başladı sebebini hala anlamış değilim.

Aralarında en az 20-25 blok var önceden daha yakındı uzaklaştırdım.

Hocam çiftleştirmeye çalıştığınız köylüler çiftçi olduğu için, havuç vb. itemleri tarım envanterlerine alıyor olabilirler, ekmek vererek çiftleştirmeyi deneyin.
Büyük ihtimalle arada 20-25 blok olduğu için ticaret alanınızdaki köylüler çiftleştirme alanındaki yatakları algılıyor, ya tüm köylülere ayrı yataklar koyun, ya da çiftleştirme alanını ticaret alanından 120-140 blok uzaklaştırın. Sorun düzelecektir.

Sorun çözüldü ama tam olarak emin değilim, birinin mesleğini aldım 2 tane yavru çıktı sabah olduğunda. Belki o mob ayarından dolayıdır bilemiyorum.

2 köylü de çiftçi olduğu için demin.
Dediğim gibi itemleri tarım envanterlerine aldılar. Birinin mesleğini alınca sorun çözüldü sanırım. İyi oyunlar.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı