Minecraft 2B2t için güvenilir Client önerisi

Demonce

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba, ben yakın zamanda 2B2T'ye başladım. Biliyorsunuzdur ki bu sunucuda hile serbest. Ben de en azından işimi görecek güzel bir Client arıyorum. Önerdiğiniz güvenilir bir Client var mı?
Ben Impact'ı duymuştum güvenilirliğini bilmediğim için konu açmaya karar verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben yakın zamanda 2B2T'ye başladım. Biliyorsunuzdur ki bu sunucuda hile serbest. Ben de en azından işimi görecek güzel bir Client arıyorum. Önerdiğiniz güvenilir bir Client var mı?
Ben Impact'ı duymuştum güvenilirliğini bilmediğim için konu açmaya karar verdim.
kanka 2 yıldır sapık gibi gece gündüz anarşi oynadım her hafta hile değiştiriyordum (tabi paralılar crack) neyse ücretsizlerden en iyisi sal hackti
ama güvenilir konusunda bir şey diyemem

Ben ımpact'ı duymuştum güvenilirliğini bilmediğim için konu açmaya karar verdim.

1B1t girebilirsin kendisi 2B2t gibi gerçek Minecraft ile oynama koşulu koymuyor ID'sini unuttum ama internete "1B1t play Minecraft" yazarsan muhtemelen daha iyi sonuçlar bulabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı