Minecraft 940MX için shader önerisi

kullanilmiyorr

Hectopat
i5-8250u, 4 GB RAM ve 940MX ekran kartım var. Sildurs vibrant shaders medium kullanıyorum ama FPS'ya 60 70 civarı ya da 30 40. nasıl optimize edebilirim veya daha iyi ve fazla FPS almamı sağlayacak bir shader var mı? Drop da saliselik çok giriyor çünkü hissediliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Shaderler FPS ortalama 30-40 60 da yapabilir görüş mesafesini 12 10'larda oynarsan 3 aşağı 5 yukarı shaderler aynı FPS verir çok kötü bir tane indirmessen.

Son düzenleme:
Yanlış bilmiyorsam Optifine oyunu optimize ediyordu. Ne kadar artısı olur bilmem ama deneyebilirsiniz.
OptiFine'siz shaderler çalışmıyor zaten kurulu kullanıyorum.
Shaderler FPS ortalama 30-40 60 da yapabilir görüş mesafesini 12 10'larda oynarsan kuda işini görcektir 3 aşağı 5 yukarı shaderler aynı FPS verir çok kötü bir tane indirmessen.
Görüş mesafesi 2'ye alsam da FPS değişmiyor anlam veremedim 16'ya alsam bile 3-4 FPS anca düşüyor.

Orjinaline şuanlık verecek param olmadığı için maalesef korsan kullanıyorum. Orjinalinde böyle sıkıntılar olmayacaksa 2. el satın alabilirim ama.
orjinalde fps bi tık daha düşük oliyor diye biliyorum dc de sana testler yapıp atabilirim

orjinalde bir şey ayarlaman daha kolay olur ve sıkıntı açısındanda tl ye göre daha az sıkıntı çıkartır

dc unutulmazadam#9465

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı