Minecraft almak mantıklı mı?

Hocam ne anlatıyorsunuz? :D
Raconları anlatıyorum kardeş bu alemde bir ağırlığın olacak kimseye para vermeden kimseye bir şey demeden boyun bükmeden iş yapacaksın ileride bu günleri hatırlar üzülürsün. Madem Minecraft alacaktın Microsoft Store üzerinden almalıydın bence fazla para verirdin ama ana dağıtıcıdan satın almış olurdun. Bu yüzden sana racon öğretmeye daha doğrusu anlatmaya çalışıyorum.

Yıllar önce 20 euroydu 40 TL civarı ediyordu. Mcsg zamanları çok iyiydi artık o tadı yok sarmıyor.
Oyunu hediye aldığım gün ve yaptıklarım dün gibi aklımda...

Minecraft bütün oyunlar içerisinde en para verilebilecek oyun. Sürekli güncelleniyor, güncellenmiyor olsa bile çok büyük bir topluluğu ve fazlaca mod geliştiricileri var. Ben pahalanmadan alacağım.

Ayn bende alacağım zaten Steam'deki zamlardan sonra bir tırstım RDR2 1150 TL olmuş inşallah Minecraft da pahalanmaz absürt derecede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllar önce 20 euroydu 40 TL civarı ediyordu. Mcsg zamanları çok iyiydi artık o tadı yok sarmıyor.
Oyunu hediye aldığım gün ve yaptıklarım dün gibi aklımda...

Zamanında 90 TL'ye almıştım ben de, daha Microsoft Mojang'ı satın almamıştı. Saatlerimi gömdüm bu oyuna ama şuan dediğiniz gibi sarmıyor. Ayrıca oyunun Java sürümü resmi sitede sanırım 30 Euro. Şuanda alınmaz bence.

Edit: Microsoft store üzerinde 200 TL'ye satilmaktaymis, bu fiyata alınabilir.

Öncelikle merhaba, Minecraft'ı almak için arkadaşımda Pass vardı ve onda oyun 160 TL idi. Ben de oyunu almak için arkadaşa para attım ve o da bana oyunu attı.
Ama içim rahat etmiyor ve sürekli strese giriyorum para verdiğim için. Sizce oyunu almam doğru bir şey miydi?
İçiniz rahat olsun hocam, değer ve oyun sürekli güncelleniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı