Game Pass'in en büyük avantajı fiyatı ve kütüphanesi, eğer siz ben oyunu alayım köşede süre sıkıntısı olmadan oynayayım parası da mühim değil diyorsanız elbette ki ikinci yol daha mantıklı olacaktır.
Senin yaşın kadar benim Minecraft oynamışlığım vardır kardeş. Dolar bu kadar arttığı sürece o her almaya çalıştığında 1 defa daha para biriktirmesi gerekecek.
Arkadaşa tavsiyem ise 4-5 TL'lik hiçbir şeyi değişmeyen çalıntı hesaplar oluyor. Ondan 1 tane alsın. Hesap gidene kadar oynasın beğenirse alır. Yakında bırakırım hissi varsa ya gamepass alsın ya da yine 4-5 TL'lik bir hesap daha alsın.
alts.pizza sitesine gidin. Bu sitenin discord sunucusuna üye olun, doğrulama yapın, bedava hesap geliyor. Ben şansıma bu şekilde hesap alıp, bilgilerini de değiştirdim.
Senin yaşın kadar benim Minecraft oynamışlığım vardır kardeş. Dolar bu kadar arttığı sürece o her almaya çalıştığında 1 defa daha para biriktirmesi gerekecek.
Arkadaşa tavsiyem ise 4-5 TL'lik hiçbir şeyi değişmeyen çalıntı hesaplar oluyor. Ondan 1 tane alsın. Hesap gidene kadar oynasın beğenirse alır. Yakında bırakırım hissi varsa ya Game Pass alsın ya da yine 4-5 TL'lik bir hesap daha alsın.
Alts. Pizza sitesine gidin. Bu sitenin Discord sunucusuna üye olun, doğrulama yapın, bedava hesap geliyor. Ben şansıma bu şekilde hesap alıp, bilgilerini de değiştirdim.
Alts. Pizza sitesine gidin. Bu sitenin Discord sunucusuna üye olun, doğrulama yapın, bedava hesap geliyor. Ben şansıma bu şekilde hesap alıp, bilgilerini de değiştirdim.