Minecraft Alt Tab yapınca çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

AxeLL21

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RTX 4060 Tİ
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 8-Core Processor 4.20 GHz
RAM: Corsair 32 GB
Anakart: ASRock X670E Steel Legend
Minecraft'ta Alt+Tab yapınca (sürüm fark etmeksizin) oyun çöküyor.

Minecraft'ta Alt+Tab yapınca (sürüm fark etmeksizin) oyun çöküyor.
Oyun modundan kaynaklanıyor olabilir. Bu yüzden oyun modunun önüne geçmeyi denemek için şu adımları takip et:
Minecraft açıkken, CTRL + SHIFT + ENTER -> Ayrıntılar -> Minecraft sağ click -> Öncelik ayarla -> Yüksek (gerçek zamanlı yapmanı önermem)
Masaüstüne sağ tıkla ve kısayol oluştur de ardından kısayol URL'sine
Kod:
%windir%\System32\cmd.exe /c start "" /high "C:\Program Files\UygulamaDizini\Uygulama.exe"
Tırnak içinde olan bölüme minecraftın URL'sini yaz.

Oyun modundan kaynaklanıyor olabilir. Bu yüzden oyun modunun önüne geçmeyi denemek için şu adımları takip et:
Minecraft açıkken, CTRL + Shift + enter -> ayrıntılar -> Minecraft sağ Click -> öncelik ayarla -> yüksek (gerçek zamanlı yapmanı önermem)
Masaüstüne sağ tıkla ve kısayol oluştur de ardından kısayol URL'sine.
Kod:
%windir%\System32\cmd.exe /c start "" /high "C:\Program Files\UygulamaDizini\Uygulama.exe"
Tırnak içinde olan bölüme Minecraft'ın URL'sini yaz.

Minecraft'ın EXE dosyası yok o yüzden çalışmıyor.

Alt+enter yap, bu arada pencereli değil tam ekran penceresiz diye seçenek olması lazım.

Öyle bir seçenek yok. Sadece tam ekran açık veya kapalı seçeneği var.

Minecraft'ın EXE dosyası yok o yüzden çalışmıyor.
Nasıl yok? Olmasa nasıl çalışsın dostum.
Javanın Ayrıntılar bölümündeki adı = javaw.exe ve bütün Minecraft.exe'ler bunların hepsine Yüksek öncelik ayarla
Bedrock'ın ise -> Minecraft.Windows.exe

Merhaba!

Minecraft.exe dosyası siz oyunu çalıştırınca görebilirsiniz. çalıştırmadan önce sağ tıklayıp dosya konumunu aç derseniz ilgili dosyalara erişebileceksiniz.

Java'nın ayrıntılar bölümündeki adı = javaw.exe ve bütün Minecraft.exe'ler bunların hepsine yüksek öncelik ayarla.

Tamam onu yaptım ama kısayol olayını yaparken direkt Java klasörünü açıyor.

Java'nın ayrıntılar bölümündeki adı = javaw.exe ve bütün Minecraft.exe'ler bunların hepsine yüksek öncelik ayarla.

Ayrıca öncelik ayarladıktan sonra Minecraft'ı kapa aç yapınca tekrar hepsi eski hallerine geri dönüyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı