Çok normal. İşlemci kötü ve RAM düşük. Minecraft'ın en çok kullanığı şey bu ikisi ve ikisi de yok. Yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.
Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldır kullanıyorum 1 hafta boyunca bu sorundayım. Bilgisiyarım kaldırıyor onu demek istiyorum, zaten burda bi sorun çözümü arıyorum.Çok normal. İşlemci kötü ve RAM düşük. Minecraft'ın en çok kullanığı şey bu ikisi ve ikisi de yok. Yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.
2 yıldır kullanıyorum 1 hafta boyunca bu sorundayım. Bilgisiyarım kaldırıyor onu demek istiyorum, zaten burada bir sorun çözümü arıyorum.
2 yıldır kullanıyorum 1 hafta boyunca bu sorundayım. Bilgisiyarım kaldırıyor onu demek istiyorum, zaten burada bir sorun çözümü arıyorum.
TLauncher gibi korsan Minecraft kullanıyorsan aşırı normaldir.
Bu korsan Minecraft yazılımlarının optimizasyon sorunları vardır.
Ben de korsan kullandım ama çok az FPS veriyordu bir de sunuculara giremiyordum.
Gittim cdkeys.com'dan 180 TL'ye orijinalini aldım, sen de al.
Alakası yok sorun donanımsal.
Nasıl alakası yok, dalgamı geçiyorsun?
O bilgisayara Windows 10 fazla, Windows 10 superlite veya Windows 11 superlite kullan. Kullandığım en iyi optimizasyonlu işletim sistemi.
TLauncher gibi korsan Minecraft kullanıyorsan aşırı normaldir.
Bu korsan Minecraft yazılımlarının optimizasyon sorunları vardır.
Ben de korsan kullandım ama çok az FPS veriyordu bir de sunuculara giremiyordum.
Gittim cdkeys.com'dan 180 TL'ye orijinalini aldım, sen de al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.