Minecraft ani FPS düşmeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok normal. İşlemci kötü ve RAM düşük. Minecraft'ın en çok kullanığı şey bu ikisi ve ikisi de yok. Yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.
2 yıldır kullanıyorum 1 hafta boyunca bu sorundayım. Bilgisiyarım kaldırıyor onu demek istiyorum, zaten burda bi sorun çözümü arıyorum.

2 yıldır kullanıyorum 1 hafta boyunca bu sorundayım. Bilgisiyarım kaldırıyor onu demek istiyorum, zaten burada bir sorun çözümü arıyorum.

Hayır, bilgisayarınız artık kaldırmıyor. Minecraft için yetersiz. 2 çekirdekli işlemci ve 4 GB RAM'den ne bekliyorsunuz ki? Ayrıca laptop.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldır kullanıyorum 1 hafta boyunca bu sorundayım. Bilgisiyarım kaldırıyor onu demek istiyorum, zaten burada bir sorun çözümü arıyorum.

O kadar siteyi kapatın. PC niz destekliyorsa en az 4 GB daha RAM ekleyin.

Ki bence artık minimum (MC için) R3 2200G ve 16 GB RAM bir PC'ye geçin derim.

TLauncher gibi korsan Minecraft kullanıyorsan aşırı normaldir.
Bu korsan Minecraft yazılımlarının optimizasyon sorunları vardır.
Ben de korsan kullandım ama çok az FPS veriyordu bir de sunuculara giremiyordum.
Gittim cdkeys.com'dan 180 TL'ye orijinalini aldım, sen de al.

Ben de korsan kullandım ama çok az FPS veriyordu bir de sunuculara giremiyordum.

Alakası yok sorun donanımsal.

Cihazda SSD var mı?
Ayrıca Sodium ve ya OptiFabric kullanmayı deneyin. Bir nebze çözecektir.

Alakası yok sorun donanımsal.

Nasıl alakası yok, dalgamı geçiyorsun?
O bilgisayara Windows 10 fazla, Windows 10 superlite veya Windows 11 superlite kullan. Kullandığım en iyi optimizasyonlu işletim sistemi.

Nasıl alakası yok, dalgamı geçiyorsun?
O bilgisayara Windows 10 fazla, Windows 10 superlite veya Windows 11 superlite kullan. Kullandığım en iyi optimizasyonlu işletim sistemi.

Korsan kullanmak ile ne alaka? Ben de aynı şeyi söylüyorum, sorun donanımsal işte yetmiyor.

TLauncher korsan değil aksine bir başlatıcıdır. Sadece kullanıcıyı auth etmeden oyuna sokar. Dolaylı yoldan korsandır ama TLauncher'dan açtığım oyun ile Minecraft'ın orijinal launcherinden açtığın oyunla bir farkı yoktur. İkisi de aynı "jar" dosyası.
"Online-mode" ayarı kapalı olan tüm sunuculara girebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı