Minecraft animasyonu yapmak "veletlik" midir?

30 yaşında adam oynuyor diye %90 nın 14 yaş altı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Animasyon konusuna gelirsek kime ne faydası var? Emek verdiği şeyin güzel olduğunu sanıyor. Git bunu burada değil sınıfında arkadaşlarına göster dalga geçsinler bi. Ha pardon 12 yaşında olduğunuzu düşünürsek onlarda sizinle oynamaya gelicektir.
Dostum forumda bunun kadar saçma çok az şey okudum gerçekten.

Oyun animasyona göre kalite anlamında vasat. Zaten oyunu Minecraft yapanda bu basitliği.
Sonuca gelirsek birkaç animasyon bırakmak istiyorum.
Yazıyı okurken aklıma Black Plasma Studio gelmişti.

Minecraft'da sinematik güzel içerikler yapmak mümkün fakat çoğu küçük yaştaki kullanıcılar için yapıldığından harika sanat eserleri arada kaynıyor. "Velet" diyenleri engeli bas geç, kafana takma bile. Aşağıdaki alıntıladığım yazı dahil.

30 yaşında adam oynuyor diye %90 nın 14 yaş altı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Animasyon konusuna gelirsek kime ne faydası var? Emek verdiği şeyin güzel olduğunu sanıyor. Git bunu burada değil sınıfında arkadaşlarına göster dalga geçsinler bi. Ha pardon 12 yaşında olduğunuzu düşünürsek onlarda sizinle oynamaya gelicektir.
Şaka mısınız? Gerçi ciddiye alınabilecek birine benzemiyorsunuz.

Yazıyı okurken aklıma Black Plasma Studio gelmişti.

Minecraft'da sinematik güzel içerikler yapmak mümkün fakat çoğu küçük yaştaki kullanıcılar için yapıldığından harika sanat eserleri arada kaynıyor. "Velet" diyenleri engeli bas geç, kafana takma bile. Aşağıdaki alıntıladığım yazı dahil.
Black Plasma Studios'un da o "velet" dediğiniz kitleye hitap amaçlı animasyon yapmaları dışında bir sorun yok. Oyunun kitlesi ne ise ona hitap ederler. Bu adamlar bu işi çok iyi yapıyor diye o büyük çoğunluk olan kitleyi mi unutacaklar? Yaptıkları animasyonlardan bile hitap ettiği kitle anlaşılıyor. Ne de olsa artık şirketleşmediler mi bunlar? Amaçları para kazanmak ve bunun için de o kitleye hitap etmek zorundalar.

Herkesin emeğini gösterdiği yerler var ve herkes istediğini yaparak işini büyütebilir. Adam gelmiş, gerçek yaşımı öğrenmek için “discord” gelin diyor, “Yaşın kaç?” muhabbeti yapıyor. Biri de saçma sapan mesajlar atarak dalga geçiyor. Berbat bir zihniyet olduğunuzu bu kadar belli etmeseniz sevinirim. :)
Sana da hayatında başarılar dilerim. @Arda_Animations Umarım iyi yerlere gelirsin, gelirsin de bunlar “discord” üzerinden klavye delikanlılığı yapmaya devam eder.

Vay hazır demek her şey. O halde Erzurum güzel oluyor.

Ah... Cidden yazık. Warlord'dan bir şey kullanmadım. Kendi arkadaşlarımla modellediğimiz riglerimiz var. Her neyse konuştukça batıyorsunuz.

Bunu sana jahrenin abe mi söyledi? Hiç Unity vesaire açıp kullandın mı? Asset ne demek biliyorsundur herhalde. Emek var mı var o zaman kaliteli. Daha neyi savunduğunuzun farkında bile değilsiniz.

Jahrein'i takip bile etmiyorum. Evet Unity kullandım, discord botu tasarlamakla da uğraştım @Akif9748 hocam sağ olsun.

Oyunun kitlesi ne ise ona hitap ederler. Bu adamlar bu işi çok iyi yapıyor diye o büyük çoğunluk olan kitleyi mi unutacaklar?
Elbette yüksek kitleye hitap etmeleri doğal, fakat bu çoğunluk kitle nedeniyle animasyonun kendisinin veletçe olduğu anlamına gelmez.

Elbette yüksek kitleye hitap etmeleri doğal, fakat bu çoğunluk kitle nedeniyle animasyonun kendisinin veletçe olduğu anlamına gelmez.
İşe teknik olarak "hmm aydınlatmalar güzelmiş" gibi düşünürsen tabii veletçe gelmez ama videoyu izlersen sırf çocukları eğlendirmek için koyulan karakterlerin olduğunu görebilirsin. Yaşı büyük biri gidip de Black Plasma Studios izlemez çünkü ona hitap etmez. Senin yaşın önemli değil, MC animasyonu yapıyorsan eninde sonunda o velet kitleye hitap edeceksin. Burada hanginiz açıp da MC animasyonu izliyor? Velet kitleye hitap ediyorsan içeriğin de veletçe olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı