atavh4n Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 Can't keep up! Is the server overloaded? Running 5177ms or 103 ticks behind diyor günlükte ve aşırı bir ping var, lag var sunucuda. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2023
Can't keep up! Is the server overloaded? Running 5177ms or 103 ticks behind diyor günlükte ve aşırı bir ping var, lag var sunucuda. Çözümü nedir?
RonaldoGeceSaat3 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 145 Çözümler 2 24 Ağustos 2023 #2 Sunucuya abanmış olabilirsiniz plugin mod vs. ile. Artı 0 Eksi
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 24 Ağustos 2023 #3 atavh4n dedi: Can't keep up! Is the server overloaded? Running 5177ms or 103 ticks behind diyor günlükte ve aşırı bir ping var, lag var sunucuda. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Çok oyuncu olabilir veya çok fazla eklenti vs. kurmuş olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
atavh4n dedi: Can't keep up! Is the server overloaded? Running 5177ms or 103 ticks behind diyor günlükte ve aşırı bir ping var, lag var sunucuda. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Çok oyuncu olabilir veya çok fazla eklenti vs. kurmuş olabilirsiniz.
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.115 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 atavh4n dedi: Can't keep up! Is the server overloaded? Running 5177ms or 103 ticks behind diyor günlükte ve aşırı bir ping var, lag var sunucuda. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam RandomTickSpeed'i artırdıysanız server çöküyor. Artı 0 Eksi
atavh4n dedi: Can't keep up! Is the server overloaded? Running 5177ms or 103 ticks behind diyor günlükte ve aşırı bir ping var, lag var sunucuda. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam RandomTickSpeed'i artırdıysanız server çöküyor.
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.690 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #5 Aternos'ta uzaklar gözükmüyor bu konuya bakarak açabilirsiniz güzel burası Çözüldü: Minecraft her modun kurulduğu ücretsiz sunucu önerisi Minecraft'ta istediğim modları kurabildiğim, yani Aternos gibi kısıtlamanın olmadığı ücretsiz sunucu önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Aternos'ta uzaklar gözükmüyor bu konuya bakarak açabilirsiniz güzel burası Çözüldü: Minecraft her modun kurulduğu ücretsiz sunucu önerisi Minecraft'ta istediğim modları kurabildiğim, yani Aternos gibi kısıtlamanın olmadığı ücretsiz sunucu önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. www.technopat.net
KS KS atavh4n Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #6 KorkmuşHamster dedi: Hocam randomtickspeed'i artırdıysanız server çöküyor. Genişletmek için tıkla... 3 de. RonaldoGeceSaat3 dedi: Sunucuya abanmış olabilirsiniz plugin mod vs. ile. Genişletmek için tıkla... Pluginler çok yok ama niye böyle anlamadım. Dosya Ekleri 1692904431833.png 49,7 KB · Görüntüleme: 112 Artı 0 Eksi
KorkmuşHamster dedi: Hocam randomtickspeed'i artırdıysanız server çöküyor. Genişletmek için tıkla... 3 de. RonaldoGeceSaat3 dedi: Sunucuya abanmış olabilirsiniz plugin mod vs. ile. Genişletmek için tıkla... Pluginler çok yok ama niye böyle anlamadım.
RonaldoGeceSaat3 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 145 Çözümler 2 24 Ağustos 2023 #7 atavh4n dedi: 3 de. Pluginler çok yok ama niye böyle anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bukkit falan Java Bedrock köprüsü kastırıyor vallahi, bende kullanıyordum düz bedrock sunucusuna geçtim. Artı 0 Eksi
atavh4n dedi: 3 de. Pluginler çok yok ama niye böyle anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bukkit falan Java Bedrock köprüsü kastırıyor vallahi, bende kullanıyordum düz bedrock sunucusuna geçtim.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 24 Ağustos 2023 #8 atavh4n dedi: 3 de. Pluginler çok yok ama niye böyle anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bedava sadece 2 GB mevcut bu kadar plugin için yeterli değil. İşlemci gücü zaten yeterli değil bu kadar plugin için. Artı 0 Eksi
atavh4n dedi: 3 de. Pluginler çok yok ama niye böyle anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bedava sadece 2 GB mevcut bu kadar plugin için yeterli değil. İşlemci gücü zaten yeterli değil bu kadar plugin için.