Çözüldü Minecraft"Bad video drivers" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Şu an kullandığınız ekran kartı sürücü sürümü nedir?

MX110 için son olarak 526.47 sürücüsü çıkmış. Güncel değilse bu sürüme güncelleyin.

Windows, ekran kartı sürücüsünü otomatik olarak eski sürüm yüklemiş olabilir.
Sürümü nerden öğrenebilirim?

Sürümü nerden öğrenebilirim?
Masaüstüne sağ tık > Nvidia Denetim Masası > Yardım > Sistem Bilgileri > Sürücü sürümü

nvcplui_PczV30VPX9.gif

Sağ altta Windows güncelleştirmelerini gördüm, kırmızı yani kritik seviyede görünüyor. Öncelikle Windows güncellemelerini tamamen bitirin derim, güncelleme kalmasın. Sonra ekran kartı sürücünüzü güncelleyebilirsiniz.

Evet 472.12 eski bir sürüm. Fazla eski değil ancak yine de güncel değil.

Aşağıdaki sürücüyü indirip direk kurabilirsiniz.

Veya arkadaşların da önerdiği gibi, GeForce Experience indirip otomatik olarak kurdurtabilirsiniz.

Bunlar işe yaramazsa ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırma rehberini takip ederek kaldırıp yeniden kurmayı denemeniz gerekebilir.

Sağ altta Windows güncelleştirmelerini gördüm, kırmızı yani kritik seviyede görünüyor. Öncelikle Windows güncellemelerini tamamen bitirin derim, güncelleme kalmasın. Sonra ekran kartı sürücünüzü güncelleyebilirsiniz.

Evet 472.12 eski bir sürüm. Fazla eski değil ancak yine de güncel değil.

Aşağıdaki sürücüyü indirip direk kurabilirsiniz.

Veya arkadaşların da önerdiği gibi, GeForce Experience indirip otomatik olarak kurdurtabilirsiniz.

Bunlar işe yaramazsa ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırma rehberini takip ederek kaldırıp yeniden kurmayı denemeniz gerekebilir.
Hocam benim laptop Windows 10.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı