Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Ben de Lunar kullanıyorum ve gerçekten çok iyi. Badlion Client'ı bırakmamın sebebi en son Badlion Client'ta yaşadığım bir bug idi.Ben de önceden Badlion seviyordum fakat artık Lunar'a geçtim. Lunar'da FPS Boost daha iyi çalışıyor ve nedenini bilmediğim bir şekilde Lunar sempatik geliyor.
Bu bug ile ilgili Hypixel forumlarında konu açmıştım;

Badlion Client or Lunar Client?
I'm using Badlion Client since July 2020 but the 3.1 update is so buggy. Some of the counters are broken and shows in extremely small font. Also, the keystrokes mod is semi-broken. So I decided to switch to Lunar Client but my friend doesn't recommend me using Lunar. He says that Lunar's max...

Karşılaştığım bug ile ilgili resmi buraya da atıyorum;
Gördüğünüz gibi FPS ve IP göstergelerinin yazıları inanılmaz küçük ve bu nedenle okunmuyor. Ayrıca Keystrokes yani tuş göstergesi modunda da Space tuşu göstergesi biraz sola kaymış ve sol/sağ tık göstergeleri ile iç içe geçmiş durumda.
Bu bug Badlion Client'a gelen 3.1 güncellemesinden sonra oluşmuştu. Şimdi çözüldü mü bilmiyorum fakat bu sebeplerden dolayı Badlion'ı bırakıp Lunar'a geçmiştim. Gerçekten de son derece memnunum. Zaten ne zaman Badlion Client kursam GeForce Share ile aldığım Minecraft görüntüleri sürekli Badlion Client adlı bir klasöre kaydediliyor. En son bundan da kurtulmak için hem Badlion Client'ı hem de GeForce Experience'ı kalıntılarıyla birlikte silip en son NVIDIA sürücüsünü temiz kurulum ile kurmuştum. Sonra ise sorun çözülmüştü.
Lunar'da envanter arayüzünde bir blur efekti ve OptiFine'ın yakınlaştırma özelliği için bir animasyon var. Bu 2 özellik gerçekten de Lunar'ı çok sevmemi sağladı. Ayrıca Badlion Client'a göre daha stabil ve daha hafif.