Minecraft bambu farmı %100 çalışır mı?

muratgvcn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba oynadığım sunucuda bambu farmı yapmak istiyorum daha doğrusu, ilk adımları attım çok büyük bir farm yapacağım. Yani 10x10 chunklık bu da ortalama 160x160 oluyor çalışmasından şüphe duymuyorum. Ön taraflar çalışsa bile arka taraf çalışmaz gibime geliyor ama 1 katı attım biraz bekledim tek tek yavaşça düşüyor ama %100 verim nasıl alabilirim bilmiyorum bu konuda sizlerin düşüncesine ve fikirlerine ihtiyacım var not: Bu kadar büyük farm yapma amacım sunucuda iyi bir miktar para kazanmak arkadaşlarımın farmları 8x8 chunk aralıksız çalışıyor benimki 10x10 chunk bilemiyorum düzgün %100 verimli çalışır mı?

Sunucudan sunucuya degisir. Arkadaslarinizin 8 chunk karelik farmlari calisiyorsa siz de 8 chunk karelik bir farm yapin. Hemen bir blok buyutseniz 9. chunka girmis oluyorsunuz. Calisiyorsa 9 chunk kare yaparsiniz. Ayni sekilde ilerler 10 chunk kare yaparsiniz. Nerede calismayi birakirsa artik. Olmadi farminizi "chunk kare" boyutunda degil "chunk kupu" boyutuna tasiyin. 2. ve 3. katlari falan da yapin. Daha verimli ve calismasi da garanti.

Teşekkür ederim olmadı farklı bir yere deneme amaçlı küçük bir yere 10 chunklık mini bir farm yapacağım eğer tamamen geliyorsa ana farmda uygularım ya da sunucu sahiplerinden bilgi talep edeceğim.

Merhaba. Zaten farm üst üste olacak piston sınırı yüzünden 15 katlı oluyor şu an denedim bir sıkıntı çıkmıyor fakat pikseller ile çalışıyor denilebilir 1 blok sağ veya sola kaysam çalışmaz.

Sanırım yaptığınız bambu farmı pek verimli bir şey değil. YouTube üzerinden rehber videolarına bakmanızı tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım yaptığınız bambu farmı pek verimli bir şey değil. YouTube üzerinden rehber videolarına bakmanızı tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam teşekkürler fakat sunucularda bu tarz farm yapılamıyor ya da en azından benim sunucumda bu akşam eve gittiğimde yaptığım farmın fotoğraflarını yükleyeceğim fotoğraflar üzerinden fikir ve düşüncelerle yola çıkalım.

Hocam teşekkürler fakat sunucularda bu tarz farm yapılamıyor ya da en azından benim sunucumda bu akşam eve gittiğimde yaptığım farmın fotoğraflarını yükleyeceğim fotoğraflar üzerinden fikir ve düşüncelerle yola çıkalım.

Yapılmama gibi bir ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Bu farm aslında inanılmaz basit bir şekilde çalışıyor. Bu farmın çalışmıyorsa mantıken pistonlarda çalışmıyordur.

Yapılmama gibi bir ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Bu farm aslında inanılmaz basit bir şekilde çalışıyor. Bu farmın çalışmıyorsa mantıken pistonlarda çalışmıyordur.
Sunucuda sizce gözlemci var mı

Farm bu.

Dosya Ekleri

• 2025-06-19_20.00.23.png
    2025-06-19_20.00.23.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 8
  • 2025-06-19_20.01.01.png
    2025-06-19_20.01.01.png
    3 MB · Görüntüleme: 7
  • 2025-06-19_20.00.18.png
    2025-06-19_20.00.18.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 8