Ben nasıl geçirildiğini sordum söylersen sevinirim.5-10 TL'ye aldığın hesabı geçiremezsin dostum yani o bahsettiğin siteden aldıysan hesabına güle güle demen gerekecek.
Ben nasıl geçirildiğini sordum söylersen sevinirim.5-10 TL'ye aldığın hesabı geçiremezsin dostum yani o bahsettiğin siteden aldıysan hesabına güle güle demen gerekecek.
Daha belli olmadı migration başlayınca eposta atarlar nasıl yapıldığı hakkında.Ben nasıl geçirildiğini sordum söylersen sevinirim.
2 tane premium'um var birisi orijinal diğeri ise 10 liralık.5-10₺'li hesaplarda bildiğim kadarıyla mail ya da şifre değişmiyor. Onu bilerekten al da.
Hocam bence de saçma premium demek. Oyun oyun değil de üyelik sanki.İmkansız "minecraft.net" haricinde aldığınız bütün Minecraft hesapları her an patlayabilir.
Birde bu Premium lafını kim çıkardı sanki Minecraft'ın ücretsiz sürümü varda ücret verip alınanına Premium deniyor.![]()
Dostum orijinal hesabın varsa ona hiçbir şey olmaz. Diğeri büyük ihtimalle gider. Sana ya mail atarlar ya da hesabına giriş yapmayı denediğin zaman seni Microsoft sayfasına atar ve o şekilde olur. Yani daha belli değil ama orijinal hesabın için bir tehdit yok.2 tane premium'um var birisi orijinal diğeri ise 10 liralık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.