Minecraft "başka bir konumdan oturuma açtınız"

cptxmptr

Centipat
Daha fazla  
İki arkadaş oynarken bu hatayı aldık, oyuna birimiz girince diğerine bu uyarı mesajını verip atıyordu, birimiz oyundayken diğeri oyunda olmamasına rağmen hareket ediyordu (uçma vs. gibi hareketler). Arkadaşım hesap açmadan yani misafir olarak girdiğini söyledi, bundan dolayı böyle bir şey yaşamış olabilir miyiz acaba?

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    10,4 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleyen: Moderatör:
İki arkadaş oynarken bu hatayı aldık, oyuna birimiz girince diğerine bu uyarı mesajını verip atıyordu, birimiz oyundayken diğeri oyunda olmamasına rağmen hareket ediyordu (uçma vs. gibi hareketler). Arkadaşım hesap açmadan yani misafir olarak girdiğini söyledi, bundan dolayı böyle bir şey yaşamış olabilir miyiz acaba?
Aynı hesaptan mı oynuyorsunuz?

Aynı hesaptan mı oynuyorsunuz?
hayır.

O oyuncu zaten oyundaysa bu uyarıyı verir. Hareket ediyordan kastın baya oynuyorsa başka biri girmiştir. Siz değilseniz çalınmıştır.

Biriniz girince diğeri giremiyormuş yeni farkettim. O da garip. Ama üstteki söylediğim değil büyük ihtimalle.
büyük ihtimalle çalındı ama benim asıl korkum bilgisayara bir zarar gelmesi, sizce bu olayın bilgisayarıma zararı olur mu?

büyük ihtimalle çalındı ama benim asıl korkum bilgisayara bir zarar gelmesi, sizce bu olayın bilgisayarıma zararı olur mu?
Hayır olmaz.

Tabii hesabı nasıl ele geçirdiğiyle ilgili bir durum. Oyun hesabın elinde diye bilgisayarına bir şey yapamaz ama hesabını bilgisayarın üzerindeki bir zararlı ile ele geçirdiyse evet. Bilgisayarın da tehlike de olur.

Hayır olmaz.

Tabii hesabı nasıl ele geçirdiğiyle ilgili bir durum. Oyun hesabın elinde diye bilgisayarına bir şey yapamaz ama hesabını bilgisayarın üzerindeki bir zararlı ile ele geçirdiyse evet. Bilgisayarın da tehlike de olur.
arkadaşla şimdi konuşuyoruz da oyun içinde tabela koyup tcnizi buldum ağlayın diye bir yazı yazmış. böyle birşey mümkün olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı